39.

439 41 3
                                    

Lya:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Lya:

Dit was een vergissing. Waarschijnlijk de grootste die ik ooit heb gemaakt. Shit, shit, shit. Ik keek naar Jayden terwijl ik langzaam van het bed af klom. Christiana had gelijk. Praten leidt gewoon tot seks. Ik pakte mijn kleren van de grond en stond op terwijl hij naar mij keek. "Wat ga je doen?" vroeg hij met een rasse stem.

"Naar huis..." zei ik nerveus. "Nu a- "Kijk, dit was een vergissing, het spijt me dat het zo ver is gegaan, maar dit zou nooit moeten gebeuren." zei ik terwijl ik mijn ondergoed aantrok. Hij ging rechtop zitten op het bed en zuchtte. "Je kunt zo niet vertrekken, je moet tenminste douchen." zei hij. Ik reageerde niet, ik bleef mijn kleren aantrekken. Ik slipte in mijn jurk en hield mijn bh in mijn hand. "Ik praat met je."

Ik ken deze nigga voor 1 week en 3 dagen en ik heb het zo gemakkelijk opgegeven. Ik voelde hoe hij zijn armen van achteren om mijn middel sloegen en zijn hoofd in mijn nek legde. "Stress niet zo baby." zei hij terwijl ik mijn nek kuste. "Jayden ik zweer het, als je me pijn doet, stop ik met jou." Zei ik terwijl ik mijn hoofd naar de zijkant bewoog zodat hij meer toegang had tot mijn nek.

"Ik doe je geen pijn, maar ik verlang naar je lichaam." zei hij terwijl hij me opraapte en me terug op het bed gooide. "Serieus?" Zei ik grijnzend. "Hell yeah."  zei hij terwijl hij mijn jurk uittrok.





"  zei hij terwijl hij mijn jurk uittrok

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Vienna:

Eén maand en twee weken, zo lang ben ik weg geweest, ik ben met mijn vader verhuisd om mijn gedachten te zuiveren.

Ik keek naar een foto van mij en Christiana van bijna een jaar geleden. Ik mis mijn nichtje echt, zij is de enige echte familie die ik heb. Mijn vader is nep, het enige waar hij aan denkt is drugs en geld. Mijn moeder woont helemaal in Santo Domingo. Ik tikte op Instagram en plaatste de foto van mij en Chris.


 Ik tikte op Instagram en plaatste de foto van mij en Chris

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Christiana:

"JZ, ga weg." zei ik terwijl ik Jayven van me af duwde terwijl ik probeerde om hem heen te lopen. "Ik wil gewoon een kusje." zei hij lachend. Sinds ik hier terug ben, heeft deze jongen alles op mij gericht. Ik heb het gevoel dat Nasserdine  hier iets mee te maken heeft. Ik zag Kayden langs mijn kamer lopen met een pakje sap in zijn hand.

"Kom oompie!" zei Kayden toen hij aan zijn been trok. "Jongen, ga met Cesar spelen ik kom zo." Zei Jayven. "Ote." zei Kayden terwijl hij de kamer uitliep. "Kay-" voordat ik verder kon praten, voelde ik de zachte lippen van Jayven op mijn wang. "Probeer die shit nog een keer en ik wurg je." zei ik terwijl ik hem van me af duwde.

"Hmm." zei hij terwijl hij mijn kamer uitliep. Wat denkt hij? Gek.

Nu weet ik verdomd goed dat ik dat niet had moeten zeggen, want hij liep regelrecht de kamer uit. Maar ja, boeie.

Ma3lish.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum