62.

403 34 3
                                    

Christiana:

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Christiana:

"Amine, sta op. Kayden heeft morgen een afspraak bij de tandarts." zei ik zuchtend. "Bitch je hebt genoeg tijd." zei hij. Ik rol met mijn ogen. "Kk man, laat me slapen."

"Nee, schiet op." Zeg ik. "Rustig. Waarom zo saggie? Omdat Jayven dood is?" Zei hij zuchtend. Wat zei je?" Zei ik terwijl ik hem een klap gaf. "Wat? Ik zei niks." zei hij. "Nee, ik weet dat ik het gehoord heb." zei ik terwijl hij achter in zijn nek krabde. "Amine, waar is Jayven?" Zei ik zuchtend.

"Fuck, ik weet het niet. Hij kan dood z-" zei hij.

"Lieg nog een keer en ik stop dit ding in je keel." Zeg ik terwijl ik een knipje uit mijn haar haal. Hij deed een stap achteruit en keek nerveus rond in de woonkamer van Lya. "Ik doe n-" Ik gaf hem een ​​klap. "Amin, lieg niet in mijn gezicht." Zei ik boos.

Jayden komt onze kant op. "Chill Chri-"

"Waar is Jayven?" Vroeg ik. Hij bevroor wat voordat hij naar me keek. "Weten we niet Chris." Zegt hij zacht.

"Lieg niet!! Jullie weten allemaal dat het een leugen is." Snauwde ik. "Wie houden jullie voor de gek? Waar de fuck is me broer?!" Schreeuwde ik. Lya liep naar me toe en ik legde mijn hand op voordat ze me kon aanraken.

"Niet doen." zei ik terwijl ik naar beneden keek, terwijl mijn hand nog steeds zei dat ze moest blijven. "Weet je wat, fuck jullie. Fuck Nasser ..... en fuck Jayven en alles wat hij verborg."

"Lya, kom. We gaan weg." zei ik terwijl ik naar haar keek. Ze ging naar boven en Amine keek me aan. "Chri-" Ik liep langs hen heen en volgde achter Lya, naar boven. Diep van binnen weet ik de waarheid al.

Hij is niet dood.

3 uurtjes later:

"Ik heb honger." Zei Lya terwijl ze over haar buik vrijft. "Ben je blij dat ik zwanger ben?" Vraagt ze. Ik knik.

"Volgende keer een condoom gebruiken." zei ik nonchalant en ze rolde met haar ogen. "Boos omdat je niet zwanger bent van Jayven?" mompelde ze en ik keek haar aan. "Wtf nee. Ik hou van hem en we hadden geen officiële relatie." zei ik. "Lieg niet tegen jezelf." zei ze lachend.

"Fuck hem, ik wou dat ik hem nooit had ontmoet." zei ik schouderophalend. "Je houdt meer van die nigga dan hoe je ooit van iemand hebt gehouden, dus stop met liegen tegen jezelf schat." zei ze grijnzend. "Je bent vervelend, jij en Kia zouden beste vrienden moeten zijn." Zei ik. "Het is jou bestie." zei ze lachend. "Nog vier maanden en ik vecht tegen jou." zei ik. Ze barstte in lachen uit. "Wanneer je maar klaar bent." glimlachte ze.

We stapten uit de taxi en ik betaalde hem voordat hij wegreed. Lya keek rond voordat haar blik op het huis viel. "Hoe kun je dat allemaal betalen?" vroeg ze terwijl ik geeuwend de oprit op liep. "Mijn spaargeld, geld van Kenza en van Cesar." zei ik toen ik naar de voordeur liep, voordat ik hem kon openen, zwaaide hij open. "Hey!" Zei Cesar zijn arm om mijn schouder te wikkelen.

Hij duwde me zachtjes terug en ik strompelde wat terug en hij stapte naar buiten en deed de deur dicht. "Wil je daarheen gaan?" Fluisterde hij en ik trok een wenkbrauw op. "Waarom?" Vroeg Lya. Hij schraapte zijn keel en keek naar haar buik en toen naar mij. Is Jania nou daar?! "Waarom is Jania in godsnaam in mijn huis ?!" Zei ik. Hij krabde op zijn nek en keek een beetje rond, en weigerde oogcontact te maken. "Ze zegt dat Jayven de vader is van haar baby."

Ma3lish.Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon