46.

422 45 4
                                    

Christiana:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Christiana:

Ik nam niet eens de moeite om iets te zeggen. Ik ging gewoon in de auto en gooide de deur dicht "Waarom gooi je met m'n deur?" Vroeg hij terwijl hij op de bestuurdersstoel stapte. "Stil gewoon." mompelde ik. Hij deed zijn ogen een beetje dicht, voordat hij ze naar mij keek. Shit, dat had ik beter niet kunnen zeggen. "Tegen wie denk je dat je praat?" Vraagt hij. Ik negeer hem volledig en wil de erco aan doen, maar hij slaat mijn hand weg.

Ik keek hem aan en toen naar mijn hand. "Waar was dat voor nodig?" Hij greep me bij mijn shirt en trok mijn gezicht zacht dichter naar het zijne. "Soms vind ik het leuk om je te pesten, sorry." Zei hij hees. Zijn  lippen zweefde over de mijne. Ik voelde een brok in mijn keel en mijn wangen kleurden rood. "Zeg nog iets wat me niet bevalt en ik laat je lopen hoor." Zei hij terwijl zijn lippen streken tegen de mijne. Zou ik hem zoenen? Krijg ik gevoelens? Waarom denk je zoveel na, doe het gene waar van je blij wordt. Zegt een stem in mijn hoofd.

Hij plaatste zijn handen rond mij heup. Hij zocht het knoopje van mijn trui en ik stopde gelijk. "Ik kan dit niet Jayven."

"Ik weet het, sorry. Ik doe niks wat je niet wilt, hoewel je mijn lippen wel lekker vind." Zei hij lachend. Ik rolde met mijn ogen en duwde hem. "Je bent gek." Feluisterde ik. Ik hoordde mijn telefoon, ik pakde hem

Lya💍

Ik nam op.

"Heyyyyyyy"
"Hey bitch! Waar ben je?"
"Bij Jayden."
"Oehh oke."
"Jij?"
"Ik ben met Jayven, we gaan nu weg."
"Okeoke. Ik zie je snel babyy."
"Wacht, waarvoor belde je?"
"Gewoon om je te checken. Je was 2 uurtjes offline."
"Ohh zo."
"Jupp, k bye."
"Doeii."

Ik hang op en Jayven kijkt me aan.

- Volgende dag.

Jayven:

"Ik zei toch dat je naar de kinderen moest kijken!" Roept mijn moeder. Voor ik antwoord wil geven schreeuwt ze weer. "Fayenne leg dat glas neer!" Roept ze en rent naar de tuin. Muziek choot door de luidsprekers de box die in de tuin sto, terwijl ik ging zitten in een van de tuinstoelen. Zodra ik achterover leunde, hoorde ik dat mijn naam werd roepen. "Jayven! Let op je kinderen!!" Roept mijn moeder terwijl ze Kayden vast heeft. "Laat hem."

Ze liep dichter naar me toe en gaf me een klap op mijn hoofd. "Jongen, laat me je niet slaan op deze fijne kerstdag!" Zei ze toen ze Kayden in mijn armen te duwen. Ze liep weg en ik smakte op mijn lippen. "Ga maar spelen hoor." zei ik toen ik hem neerzette. Hij rende weg en uiteindelijk leunde ik achterover in de stoel. "Ik heb honger." Zei ze. Ik lachte. "Jij hebt altijd honger dikzak." Zei ik. Ze plofte neer op mijn schoot en verraste me. Ze legde haar hoofd op mijn borst. vroeg toen ze speelde met mijn ketting. Ene keer gemeen, dan weer lief. Dan honger. Is ze ongesteld? "Ben je ongesteld?"

"Nee." mompelde ze, waardoor ik moest lachen. "Waarom doe je zo raar dan." zei ik terwijl ik nog steeds lachte. "Nee, dat doe ik niet." ontkende ze. Zal wel.

Christiana zong langzaam mee met een liedje van Cardi B terwijl ik naar haar haar keek. "Is dit echt je echte haar?" Vroeg ik terwijl ik een handvol van haar haren nam om het te onderzoeken. "Duh." Ze zei terwijl ze mijn hand wegslaat. Ik lachte een beetje.

Ze is echt schattig. "Je houdt van mensen die naar jou staren, maar je staart naar mij." zei ze terwijl ik naar haar lippen keek. "Wil je naar binnen?" Vroeg ik. "Nee." zei ze terwijl ze bij me kwam liggen. We zaten een paar secondes zo tot ze haar houding aanpaste.

"Wacht, dit is mijn lievelingsliedje!" zei ze terwijl ze opstond. Kenza rende de tuin in en begon mee te zingen op het liedje Rompe van Pricless, Frenna en Murda. Ik rolde met mijn ogen en stond op. "Zet iets anders." Zeg ik. "Neee!" Roept Christiana.

Iedereen keek naar haar. Ik liep naar de tafel en schonk mijn beker met drank. "Het is geen club hier tazz." Zei ik. Amine en Kevin lachte en ik nam een slok van mijn Hennesey.

Ik zuchtte en wreef met mijn hand over mijn gezicht. "Ik ga ff naar een klant, ik kom zo."  Zei Kevin, ik knikt. Hij liep samen met Amine weg en ik voelde een tik op mijn schouder en ik draaide me om en zag een meisje. Ze zag er echt bekend uit.

"Hoi." Zei ze. "Hallo." Zei ik. "Uhm, heb je Christiana gezien?" vroeg ze terwijl ze haar haar achter haar oor stopte. Ik draaide me om en keek naar haar en nam een ​​slokje van mijn Hennessey.

"Wie vraagt ​​het?" Vroeg ik. "Ik was..... ik wil gewoon even met haar praten." zei ze
zo verlegen als de hel. "En nogmaals, wie ben je?"  Vroeg ik terwijl ik de Hennessey in één keer opdronk. "Kiara." zei ze glimlachend. "Oh, jij. Geef me je tas en daar is Chris." zei ik en wees naar Christiana.

Ze keek me verward aan en toen naar haar tas. "Wil je nog gaan of niet?" zei ik terwijl ik mijn hand uitstrekte voor de tas. Ze gaf het aan mij en ik scande haar van top tot teen. Een kort strak rood jurkje met hoge hagen, dikke inkijk. Slet. "Als je klaar bent met praten, kun je het komen halen." zei ik terwijl ik wegliep.

Ihame zwaait naar me, mijn ex. Ik zwaai kortaf terug. Sinds wanneer is ze bevriend met Christiana?

Ma3lish.Where stories live. Discover now