48.

399 39 2
                                    

Kiara:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kiara:

"Je hebt Nasserdine neergeschoten, maar de ambulance meteen gebeld omdat je niet wilde dat hij doodging en Aleyna van plan om me te vermoorden en daarna waa met Inaya? " vroeg ze. "Inaya was zwanger." Vulde ik haar in. Ze keek me een paar seconden aan voordat ze begon te lachen. "Jij bent een gek meisje." zei ze, terwijl ze me een duwtje gaf. "En hoe ver was ze?" vroeg ze terwijl ze de tranen afveegde van het lachen.

"10 weken, maar  het niet van Nasser, maar ze woi doen alsof het wel zo was." zei ik. Ze zat daar alsof ik een gestoorde was. "Het spijt me echt." zei ik, de stilte doorbreken. "Het is goed", zei ze terwijl ze opstond van de bank. "Geef me een minuutje". Ze liep de keuken in met haar telefoon in haar hand. Aleyna vermoord me sws omdat ik gesnichted heb, maar ik geef geen fuck. Ik ga niet hier zitten en kijk hoe mijn oude best vriendin dood gaat, wetende dat ik er op de een of andere manier naast zat.

Het is echt gezellig hier.



Het is echt gezellig hier

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Christiana:

Ik ging naar de keuken en belde Jayven. Ik weet dat hij gelijk buiten was, maar het zal wat tijd kosten om hem te vinden. Deze plek zit vol. Op de derde keer oger gaan antwoordde hij. "Wassup?" "Woonkamer, nu." zei ik. "Wat-". Ik hing op en ging terug naar de woonkamer. "Mag ik wat vragn?" Vroeg ik aan Kiara. Ze knikte en ik ging weer zitten. "Wie stuurde me die onbekende berichten?" Vroeg ik. "Ik deed het, maar et moest van Aleyna en Inaya." zei ze.

Ik keek van haar weg. "Wat tfuck wil je?" Zei Jayven.

"Ik weet niet tegen wie je praat, maar ga zitten." zei ik terwijl ik naast me plofde. Hij zuchtte maar deed het toch. Nadat Kiara alles had uitgelegd wat ze me hem had verteld, zat hij daar nerveus asf. "Kan ik even douchn?" zei hij terwijl hij naar me stond te kijken. Ik knikte en volgde hem naar de keuken.

Ik liep jaar de kast en pakte het laatste blikje fernandez. Kenza word boos als ze hoort dat ik dit heb gedronken. "Denk je ..." "AHHHHHHHH !!!"

Jayven en ik keken elkaar al snel aan en ik begon in paniek te raken. "Waar is ze ?!" vroeg een stem, van wie ik Kiara aaneem. Ik hoorde zware ademhaling vanuit de woonkamer en mijn ademhaling werd zwaarder.

"Ik vroeg je fucking iets!" Ik hoorde een hard geluid en Kiara huilde. Ik hoorde voetstappen de trap opgaan en toen herinnerde ik me.... "Fayenne?!"

Ma3lish.Where stories live. Discover now