9.

600 47 0
                                    

Christiana:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Christiana:

Oh kijk, het is Jayven, en hij is met iemand. Iemand, dat is Jania, dat meisje van dat whatsappgesprek.

Geen wonder dat ze hem niet vertrouwt. Oh, hij knuffelt haar. Ohh, hij kuste haar gewoon. Ik hou van hem en zijn beats zijn echt goed, maar vreemdgaan is triest. "Sorry daarvoor, je tante vindt dat ze me 24/7 moet bellen." zei Vienna terwijl ze naar me toe liep. Ik greep haar bij de arm en wees naar het tafereel voor me.

Ze hapte naar adem en grijnsde. "Code 8?"
Vroeg ze. Ik grijnsde. Ik stond op en ze trok haar hoodie uit en gaf hem aan mij. Ik vouwde het netjes en haalde de stropdas uit mijn shirt. Ik stopte de hoodie eronder en stopte mijn T-shirt in mijn broek en knoopte de jas dicht. "Ziet het er echt uit?" Vroeg ik Vienna. Ze knikt en ik loop naar Jayven en een van zijn vriendinnen.

Vienna zorgde ervoor om achter te blijven. Ik tikte op de schouder van Jayven en hij draaide zich om en keek naar mij.

"Ik dacht dat ik je had hier had gestuurd om luiers voor onze baby te kopen!" schreeuwde ik hard genoeg zodat voorbijgangers het konden horen. Hij keek me verward aan terwijl ik hem vies aan keek. "Ik dacht dat je wel loyaal zou zijn sinds we een kind hebben!" Zei ik.

"Uhm, wtf!" Zegt Jayven. "Doe niet alsof je me niet kent! Ontwijk je baby niet!" Schreeuwde ik en sneed hem af. "Je hebt me niet verteld dat je een ander kind verwachtte." zei het meisje. "Bae, ik weet ni-" ik heb hem weer afgesneden.

"Jayven, pijp jezelf. Je bent met andere meisjes terwijl ik je vraag om luiers te halen voor onze baby!" Schreeuwde ik. "Je belde me om vier uur 's morgens en zei dat ik naar je toe moest komen, zodat je naar de studio kon gaan en wat babyspullen kon kopen, dus ik moest bij Jade blijven." zei Vienna.

Jade? Vienna is echt goed!

"Je hebt duidelijk veel te veel te doen in je familie, je zei niets over een ander die in verwachting is." zei het meisje. "Het spijt me meid, maar je verdient zijn lul niet." zei ik. Ze knikt en kijkt hem aan. "Verwijder mijn nummer." Zei ze terwijl ze wegliep.

Ik grijnsde. "Ik kan niet geloven dat je dit opnieuw hebt gedaan. Ik heb je de laatste keer vergeven en je blijft me bedriegen, ik ben fucking 6 maanden zwanger!" zei ik nep huilend.

"Het is goed zusje, ik heb je gezegd dat je hem moest laten, hij is een klote lul, bedriegende vent!" zei Vienna die me knuffelde.

"Christiana...." zei Jayven. "Chris?" Ik veeg de tranen af ​​te vegen die ik kon verzamelen. "Hij is zelfs mijn naam vergeten!" zei ik brullend. "Het is oke, dat is alles wat mannen doen. Liegen en bedriegen." zei een vrouw van middelbare leeftijd die me knuffelde .Ik knuffelde haar terug en schreeuwde mijn ogen uit.

Ik keek over haar schouder naar Jayven en grijnsde. Hij maakte een pistool met zijn hand en wees het naar zijn hoofd, terwijl hij aan de denkbeeldige trekker trok.

Ma3lish.Where stories live. Discover now