35.

494 39 1
                                    

(XL DEEL.)

Kiara:

Ik wilde het niet doen. Ik wilde het niet doen. "Heb je hem vermoord?" vroeg ze terwijl ze zich omdraaide om naar me te kijken. "J-ja.". Ik heb hem wel 3 keer neergeschoten, maar ik heb de ambulance meteen gebeld. "Goedzo." zei Aleyna en klopte ze op mijn schouder en ging op haar bureau zitten.

"Wat is er?" Vroeg ze. "N-niets ..." mompelde ik. Ze opende haar mond om iets te zeggen, maar de kantoordeur zwaaide open. "We hadden een deal, je zei dat Nasser niet werd neergeschoten!!" schreeuwde Inaya. Ze stormde af op Aleyna en stond tegenover haar. "Plannen veranderen soms." zei ze fel.

"Bitch, ik zal je keel doorsnijden." Zei Inaya. "Probeer maar hoer." Zei Aleyna
toen ze dichter bij haar te kwam staan. "Nee. Nee. Stop." zei ik ze uit elkaar duwen.

"We werken samen, we kunnen niet discussiëren!" Zei ik met een zucht. "Het is niet zo makkelijk .Ze heeft de hele bende van JZ aan haar kant gekregen.Het is ingewikkeld."
zei Alenya die over haar gezicht wreef. "Misschien kunnen we haar lokken." grijnsde Inaya.

"Ga door..." Zei Inaya zonder naar haar te kijken. "Ik weet het niet." zei ze schouderophalend. "Waarom laat je haar niet gewoon met r-"

"Ik heb het perfecte idee.Het is riskant, maar het kan gewoon perfect werken." Sneed Alenya me af. "Vertel." zei
Inaya opgewonden. "Oke, dus hier is de deal...."


Christiana:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Christiana:

"Ben je niet blij met kerst?" Vroeg ik "Nee." zei Jayven terwijl hij zijn sinaasappelsap dronk. Hij liep me voorbij en ging op de bank zitten. "Jullie zijn saai." mompelde ik. "Maak je niet al te veel zorgen, als
Mariah en Shayna hier zijn, zie je hoe hij van Kerstmis houd." zei Amine.

Ik glimlachte een beetje en ging naar de keuken. "Ben je aan het koken?" Vroeg Kevin vanuit de woonkamer. "Eh, nee, God gaf jullie twee handen." antwoordde ik. Ik pakte een Fanta uit de koelkast en leunde over de toonbank met mijn telefoon.

Ik voelde armen van achteren om me heen slaan en een kus op mijn wang. "Hey." fluisterde Jayven. Wow, waar is hij mee bezig? "Hoi." zei ik terwijl ik hem van me af duwde.

"Oh je we gaan zo doen nu?" zei hij grijnzend. "Dat is hoe het altijd is geweest?" Zei ik. "We kunnen hey veranderen." zei hij terwijl hij zijn lippen likte.

"Iemand is geil." Zei ik terwijl ik langs hem liep om naar de woonkamer te gaan, maar hij pakte mijn pols. "Kom me helpen met dat onder controle houden."grijnsde hij.

Ik keek in zijn ogen en toen naar de heel duidelijke uitstulping in zijn trainingsbroek en keek toen naar de ingang van de keuken. "Ga uit mijn weg." zei ik terwijl ik zijn hand wegtrok. "Waarom doe je zo?" Vroeg hij.

"Vrienden doen dat niet." zei ik terwijl ik naar zijn lippen keek. Pff ze zien er goed uit nu. "Jullie moeten gewoon zoenen, want jullie willen zo dichtbij elkaar zijn." zei Jayden. Ik keek over mijn schouder en zag hem tegen de ingang van de keuken leunen terwijl hij een zak Doritos pakte.

"Wat doe je hier?" Vroeg Jayven. "Ik weet het niet." zei hij terwijl hij wat chips in zijn mond stopte. "Jullie hebben nog steeds niks gedaan? Ik begin die shi moeilijk te vinden om het te geloven." Zei Kevin terwijl hij naar de koelkast liep en een flesje water pakte.

"Ik wil zien hoelang jullie 'vriendschap' blijft duren omdat JZ wel wat seks kan gebruiken."

Wat denkt deze jongen eigenlijk?

"Hij kan altijd Jania of Emily bellen." zei ik terwijl ik de keuken uitliep. "Nee hij wilt jou!" Schreeuwde Amine. "Fuck off!" Ik schreeuwde terug. "Graag, bel me op wanneer je wilt." Ik negeerde hem en plofte neer op de bank naast Amine. "Hallo schatje." zei ik.

"Stop met deze grapjes." zei hij terwijl hij van me wegrende. "Ik wil gewoon praten, bae." zei ik, terwijl ik dichter bij hem ging staan. "Ga met Jayven praten." zei hij terwijl hij naar zijn telefoon keek. "Waarom doe je zo gek?" Vroeg ik na ik mijn arm om zijn schouder wikkelde.

"Christiana, ik ga niet weer met je praten", zei hij terwijl hij me sloeg. "Stop dan zo raar te zijn en speel  mee." zei ik terwijl ik over zijn hoofd wreef. "Je hebt Jayven om mee te spelen." zei hij terwijl hij me weg duwde. Hij keek naar zijn telefoon en pruilde. Ik zette de tv aan en legde mijn voeten op de salontafel.

"Kunnen we naar winkelcentrum gaan?" Vroeg Cesar. "Nee." zei ik terwijl ik door een aantal kanalen zapp. "Ben je ongesteld?" Vroeg hij. Ik rolde mijn ogen en bleef naar de tv kijken. "Alsjeblieft." zei hij terwijl hij voor me stond. "Bitch nee." zei ik zuchtend.

Mijn telefoon trilde en ik keek ernaar.

Lya❤️: Logeerpartij vanavond. Ik heb echt spannend nieuws gekregen 😍
Ik: Okeeeee😋

"Dus gaan we naar het winkelcentrum of niet?" Vroeg Cesar toen hij mijn telefoon uit mijn hand te greep. "Jongen, geef mijn telefoon!" zei ik terwijl ik naar hem opkeek. Hij grijnsde en rende weg. "Vang me maar." Zei hij. aan. Hoe kinderachtig?

"Cesar!!!!!" Riep ik boos terwijl hij naar boven rende. Hij rende een van de kamers binnen en ik stond naar beneden te kijken. Dit huis is echt prachtig......

Cesar - 18. Broertje van Jayven.

 Broertje van Jayven

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Ma3lish.Where stories live. Discover now