50.

416 39 4
                                    

(Lya's verjaardag)

📍Nasserdine's huis.

Jayven:

"Ik zeg niks." zei ik tegen Nasser, terwijl ik mijn broek een beetje omhoog trok en op de bank ging zitten. "We hebben antwoorden van die kech nodig, en ik ga niet weg totdat ik ze heb." ging ik verder. "Ze zijn gek he. Ik mijn huis komen en mijn kind proberen mee te nemen?" Zei ik. Fayenne en Kayden zijn natuurlijk niet mijn echte kinderen, maar het voelt wel zo.


 Fayenne en Kayden zijn natuurlijk niet mijn echte kinderen, maar het voelt wel zo

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Christiana:

Ik ging op mijn bed liggen en keek rond in mijn kamer. Ik mis het nogal hier. Ik voel me een beetje ongemakkelijk, maar ik mis mijn bed wel. Ik zette mijn telefoon op het nachtkastje naast het bed en deed de telefoon van Jayven aan. Dom dat hij hem gaf. Ik veegde over het scherm en zag toen dat ik zijn wachtwoord nodig had om erin te komen. Waarom zo geheimzinnig? Wat verbergt hij hier? Ik begon willekeurige wachtwoorden in te typen totdat ik geblokkeerd was. Ik zuchtte en gooide mijn hoofd achterover tegen het kussen, terwijl ik kreunde.

Ik wil gewoon een foto op zijn Instagram plaatsen. Ik heb elk mogelijk wachtwoord geprobeerd. Zijn naam, zijn oma's naam, zijn moeder's naam, zijn geboortedatum, fayenne, kayden, ik heb zelfs Ihame geprobeerd. Ik keek naar zijn telefoon. Wat is het verdomde wachtwoord?! Ik twijfelde en typde mijn naam in.

Het is het proberen waard. Zodra ik op de a drukte, sprong de telefoon op het homescherm. Yesssss. Ik tikte op zijn Instagram en scrolde door zijn tijdlijn.

Ik hoorde geschreeuw van beneden komen maar ik negeerde het. Ik klom van mijn bed en ging naar mijn spiegelspiegel om een ​​foto te maken. "Hoe laat je jezelf zo de deur uitgaan, je lijkt op een junk."  Zei ik terwijl ik naar de foto keek. Ik aarzelde om het te plaatsen, maar deed het toch.

Dit zou Jayven ook doen. Pas 2 minuten erop en nu al 790 likes. Ik verwijderde de foto en ging terug naar het bed. Ik pakte mijn telefoon uit het nachtkastje. De kamerdeur ging open en ik keek op naar Javen. "Heb je mijn telefoon?" vroeg hij met een gefrustreerde blik. Ik knik en hij liep naar me toe en pakte zijn telefoon. "Ben je in erin gaan kijken?" vroeg hij terwijl hij hem aandeed.

Ik schudde mijn hoofd, liegend en keek naar zijn telefoon. "Ik moet naar de wc." zei ik terwijl ik van het bed afstapte. Ik liep ernaartoe, maar zodra ik het handvat aanraakte, voelde ik een verblindende blik in mijn rug. Ik draaide me om en keek naar Jayven terwijl hij me boos aankeek. Hij schoot omhoog uit het bed en ik ging snel naar de badkamer en deed de deur dicht. Shittt

Ma3lish.Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt