90.

349 33 7
                                    

Christiana:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Christiana:

"Lach is lieverd van mama!" Zei ik en nam een foto van Ella. Ze lacht breed en ik glimlach. Mashallah, ze is zo mooi gewoon wauw.

Ik droogde haar haar af en de deur ging open. Mijn moeder liep naar binnen en Ella begon gelijk te schoppen en gillen. "Nou iemand houdt van oma." Zei ik grinnikend. Ik kleed haar snel aan en geef haar aan mijn moeder.

We liepen de kamer uit en ik plofde neer op mijn bed.

"Heb je haar de fles gegeven?" Vraagt mijn moeder. "Ja, maar ze heeft de helft laten staan. De fles ligt in de koelkast." Zei ik en pakte mijn telefoon. Ik verveelde me en besloot om Amine te bellen.

"Heeft Jayven je al gevonden?" Is het eerste wat hij vroeg. Ik knikte en rolde met mijn ogen. "Ja, hij heeft mij gevonden." Mompelde ik en hoorde Kevin lachen.

"We komen snel naar Rotterdam."
Zei Amine en ik stopte met lachen. "Nee, alleen Amina, Lya, Cesar, Kayden, Fayenne, Ayman, Kenza, Ihame, Jayden en Nasser mogen anar binnen. "

"Uhu grappig." Zegt hij lachend. "Mag ik Ella zien?" Vraagt Jayden. Ik stuur een foto naar Amine toe. " Ze is nu beneden met mijn moeder." Zeg ik. "Mashallah ze lijkt echt op ji. " Zei Amine.

"Dankje." Ik ging rechtop zitten op het bed, nog steeds een beetje grinnikend toen mijn moeder met Ella de kamer binnenliep. "Ze woi niet." Zei ze terwijl ze haar aan mij gaf. Ik nam haar  en wiegde haar in mijn armen, terwijl ik de telefoon tegen een kussen hield.

"Wat is er mama's?" Vroeg ik terwijl Ella een beetje huilde. Ze probeerde de bovenkant van mijn shirt te grijpen en ik lachte zacht. "Ik ga ophangen, ze heeft alweer honger." Zei ik.

Ze glimlachte en we namen afscheid voordat ik het videogesprek beëindigde. "Laten we de kieskeurige baby geven wat ze wil." Zei ik lachend en keek naar Ella. Ik maakte mijn voedingsbh los en gaf haar de melk. Ik glimlach en wrijf over haar haar. Ik hou zoveel van haar..

Ma3lish.Where stories live. Discover now