89.

335 31 4
                                    


9 maanden later.

Christiana:

"Je bent 2 maandjes vandaag schatje!" Zei ik lief tegen Ella en gaf haar een kus op haar bolle wangetjes. Ze glimlachte een beetje, toonde haar kuiltjes en ik kon de glimlach op mijn gezicht niet helpen. Ik pakte haar op en ging naar beneden en zag mijn moeder zittend op de bank tv kijken.

"Hey oma." Zei ik en ging naar haar toe en ze keek me glimlachend aan. "Hoi mama." Zei ze en nam Ella van me. Ik ging naast haar op de bank zitten en de voordeur ging open. Enkele seconden later liepen Bilal en een andere jongen naar binnen.

"Chris, kan ik even met je praten?" Vroeg Bilal en ik stond op van de bank en volgde hem naar buiten. Zodra ik de deur had gesloten, zuchtte hij. "Dus ik weet dat je geen zin meer hebt in relaties...." Zei hij zacht.

Ik neuriede als antwoord toen ik in de buurt rondkeek. "Nou ik heb een vriend van me, hij heet Y-"

"Bilal wat heb je gedaan?!" Onderbreek ik hem. "Ik heb hem je nummer gegeven, gewoon omdat je single bent nu toch." Zegt hij. "Waarom zou je dat doen?" Zucht ik.

"Ik dacht gewoon da-" Ik zucht. "Ik probeer weer een band te hechten met mijn moeder, ik ben nu niet op zoek." Zucht ik. Hij knikt begrijpelijk. "Sorry." Ik glimlachte en liep naar boven.

Ik legde mijn telefoon neer en keek naar Ella die diep in haar wieg lag te slapen. Ik glimlach en doe de lichten uit en ging weer op bed liggen. Voordat ik iets op mijn telefoon kon doen, begon het te rinkelen.

Cesar ❤️

Ik glimlachde en legde de telefoon aan mijn oor. "Heyyyyy." zei ik glimlachend. "Hey me niet, waarom belde je gister niet?" vroeg hij en ik rolde mijn ogen. "Omdat ik moe was, het spijt me hoor, de volgende keer zal ik niet vergeten te bellen." zei ik sarcastisch en hij lachte. "Wat doet mijn nichtje? " Vroeg hij. "Ze viel ongeveer 5 minuten geleden in slaap." Antwoorde ik. "Oh oke, iemand wil met je praten." Zei hij en ik hoorde schuifelen aan zijn kant op de lijn. "Zeg maar hoi." Zei Cesar zacht.

"Oh hoi Kayden." zei ik glimlachend. "Gaat het?" Vroeg ik. "Goed." Antwoordde hij verlegen. "Heb je het cadeau gekregen dat ik had gestuurd?" Vroeg ik. "Ja, dankje Chris." "Graag gedaan. Vond je het leuk?" Hij neuriede als antwoord. "Wil je me komen opzoeken?" Vroeg ik. "Ja!" Zei ik opgewonden en ik grinnikte. "Komt goed." Antwoord ik. "Oké, maar Faye praat met je." Ik lachte een beetje en ik hoorde Cesar ook lachen.

Ik hing op en facetimde hem. Zodra het was verbonden, glimlachte Fayenne naar me. "Hey Faye!" Zei ik en ze zwaaide in de camera. "Ik mis je." Zei ze zacht en mijn hart smolt. "Ik mis jou ook, schat." Zei ik. Ik zag Ayman in de camera en lachte. "Ik ga ook mee! Mama gaat ons dan brengen!" Zegt hij blij. Ik glimlach en knik. "Dat is goed schatje." Antwoord ik.

Ik nam niet de moeite om naar Lya te vragen, omdat zij, Jayden en Amore vier maanden gelden zijn verhuisd. Amina en Nasserdine ook. "Ben wilt met je praten." Zegt Cesar.

Ik legde mijn telefoon op het bed en wikkelde mijn paardenstaart in een knot. Hij nam de telefoon en keek in de camera.

-

De volgende ochtend:

"Mam, heb je de speen gezien van Ella?" Vroeg ik, terwijl ik haar kamer binnenliep. Ze stond voor de spiegel en schud haar hoofd. "Nee. Misschien weet Bilal het." Zei ze en ik knikte, naar beneden. Ik hoorde mensen praten in de keuken. Reyno (de jongen die er gister ook was) en nog een jongen die ik niet ken. "Bilal, je hebt de speen van Ella gezien?" Vroeg ik. "Ja, ik heb het in mijn kamer achtergelaten." Antwoordde hij en ik knikte. Zijn vriend keek me aan, dus ik liep snel de keuken uit.

Ik liep naar Bilal's  kamer en zag de speen op het bed liggen. Ik pakte hem en liep snel de kamer uit. Ik botste tegen een lichaam aan en keek omhoog. "Sorry." Zei hij. Ik keek op en zag dat het dezelfde kerel van beneden was. "Het is al goed. Mompelde ik. "Eh, dit is de wc toch?" Vroeg hij een beetje nerveus en ik grinnikte een beetje. "Nee." Ik wees naar de wc. "Bedankt." Zei hij glimlachend. Ik knikte en ging naar mijn kamer.

-

Een uur later:

"De cola is op." Zei ik in de telefoon terwijl ik naar de plank met frisdrank keek. "Ugh, pak maar Fernandez." Antwoorde ze. "Welke?" "Geel." Ik knik en pakte de fles en deed hem in de wagen. Ik pakte wc-papier. Ik pakte een paar doritos, skittels, m&m's. Tot iemand mijn arm vast pakte.

Ik sloot mijn ogen en haalde diep adem, voordat ik terugkijk op de bekende getatoeëerde arm. Ik liep snel weg. "Zo doe je nu?" Vraagt hij en ik loop door. Blijf sterk Cristiana, je kan dit.

Ik hoorde voetstappen achter me, voordat ik voelde dat ik me terugtrok. "Hey." zei hij glimlachend naar me. Ik keek hem emotieloos aan. "Dus je blijft me negeren?" Vraagt hij. "Laat me met rust."

"Ik zei toch dat ik je zou vinden, ik wil mijn dochter zien." Zei hij. "Ze wil jou niet zien." zei ik en hij stopte. Hij draaide zich langzaam om en keek me aan. Ik stuurde Reyno snel een bericht, omdat hij buiten op me zat te wachten.

Ik: Pak het winkelwagentje in het derde gangpat bij de chips en snoep en reken af. Ik betaal je terug als ik thuis kom.

Zodra het bericht werd verzonden, rende ik weg. Jayven rende achter me aan..

Ma3lish.Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon