77.

361 42 5
                                    


Christiana:

(Verjaardag deel 4.)

"Hij heeft een paar frietjes opgegeten, hè?" Vroeg ik toen ik er twee uitzocht en in mijn mond stopte. "Jup." Antwoorde Ihame. Ik zat naast Lya op mijn bed en Amina streek met haar vingers door haar haar. Ik hoorde de stem van Kevin en Amine en ik liep naar beneden. Ik heb Kevin echt lang niet gezien!

"Heyyy." Zei ik blij en knuffelde Kevin. Hij glimlachte. "Gefeliciteerd." Zegt hij blij. "Als eerst Jayvens cadeau." Zei Amine, ik dacht dat hij me al een cadeau had gegeven? "Kom we van naar buiten." Zegt Jayven. Uh Oke?. We stonden in het midden van de straat, terwijl alle anderen aan de zijlijn stonden en ik mijn armen over mijn borst sloeg.

Het is zo koud. Ik zag Ayman naar buiten rennen, maar Mariah stopte ze voordat ze bij ons konden komen. "Jayven, waarom staan ​​we hier midden op de straat." Vroeg ik. "Wacht even, hij komt eraan. Sluit je ogen." zei hij en ik zuchtte, maar deed het toch. Ik kon horen wat klonk als een auto die startte en ik opende snel mijn ogen.

"Omg! Meen je dit?!" Zei km terwijl hij me bij mijn middel greep toen ik probeerde te rennen. De auto reed de straat over en reed naar ons toe. Ik greep nam Jayven in een knuffel en liet een paar tranen, nog nooit heeft iemand zo iets voor me gedaan.

 Ik greep nam Jayven in een knuffel en liet een paar tranen, nog nooit heeft iemand zo iets voor me gedaan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Toen de auto dichterbij kwam, begroef ik snel mijn gezicht in zijn borst. Ik kon de hitte van de auto op me voelen en ik draaide me langzaam om, zag dat hij vlak voor ons parkeerde en Jayden uit de kant van de bestuurder sprong.

"Gefeliciteerd baby." zei hij terwijl hij mijn voorhoofd kuste. Ik keek hem enigszins verward aan voordat ik naar de auto voor ons keek.

"Is dit echt voor mij?.." Halte ik naar adem toen de tranen mijn ogen vulden. Ik liet hem los en deed een stap achteruit en bekeek de auto van veraf.

Waarom doet hij dit? Dit is zo duur niet normaal. "Ga naar binnen kijken." zei Nasser. Ik liep naar de auto en opende de passagierszijde. Wauw, kapot mooi!

"Aww, Jayven! Ik hou van je." Zei ik terwijl ik de stoelen voelde. "Mijn nigga verdient hier een baby voor." Zei Jayden. "Ik hou ook van jou." zei ik terwijl ik mijn armen om zijn nek sloeg en hem in een kus trok. "Regel een kamer!" Schreeuwde Amine en ik grinnikte en trok weg. "Wanneer krijg ik jouw cadeau?" Vroeg ik, terwijl ik naar Nasser keek.

"Het is niet op je feest. Maak je maar geen zorgen." Zei hij een beetje grjjnzend. Iedereen ging naar binnen en liet me achter met Nasser, Jayven en Amina. "Wil je ff  rijden?" Ik knikte naar Jayven en trok de deur dicht.

Sorry voor dit saaie deel, de volgende word heftig y'allll 😆

Ma3lish.Where stories live. Discover now