83.

333 34 6
                                    


Christiana:

"Baby kijk." Ik keek naar Jayven en zijn flits ging af, wat aangeeft dat hij een foto nam. "Ik weet gewoon dat mijn gezicht er lelijk uit ziet, bedek die het." Zei ik terwijl ik terug naar mijn telefoon keek en hij naar me toe liep en achter me stond. Hij sloeg zijn arm om mijn middel en enkele seconden later kreeg mijn telefoon de melding dat ik in een post was getagd.

officaljz_1

♥ 109,22 vind-ik-leuksofficialjz_1 Ride or Die 💍

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

109,22 vind-ik-leuks
officialjz_1 Ride or Die 💍.

(bekijk alle 822 reacties)

"Wanneer is de laatste keer dat we iets hebben gedaan?" Vraag ik zacht terwijl hij mijn nek kust en ik kantelde mijn hoofd naar de kant en sloot mijn ogen. "Ongeveer 3 dagen geleden. Hoezo?" Mompelde hij. "Omdat je er nooit bent, altijd met je vrienden." Hij trok zich terug en ik draaide me om en keek hem aan. "Waarom zeg je het zo?" "Hoe?" Vroeg ik. "Droog. Wil je dat ik altijd thuis ben dan?" "Ik moet wel." Zei ik schouderophalend. "Je gedraagt ​​je alsof je gedwongen wordt om hier te blijven."

"Je buik is niet eens groot, doe een van me hoodies aan en niemand ziet iets." Zei hij."Het is gewoon d-." "Dus waarom doe je zo?" Sneed hij me af. "Als je me liet uitpraten zou je het weten." Zeg ik boos een loop naar boven.

-

2 uur later:

"Ben je nog boos?" Ik keek op naar Jayven en rolde mijn ogen. Ik draaide me om zodat ik niet naar hem hoefde te kijken. "Praat niet tegen me." mompelde ik. "Oke.". Ik keek op van mijn telefoon en zag hem naar de badkamer lopen.

"Dus je bent nu gewoon stil?" Vraag ik. "Dan moest van jou." Zegt hij.

"Wil je mijn voeten masseren? Ze doen pijn." Zucht ik. "Nee, want jij doet zo raar." Zegt hij en loopt naar me toe terwijl ik op bed zit. "Ik heb morgen een echo." Zeg ik en zucht. Hij knikt. "Krijgen we dan het geslacht te weten?" Vraagt hij terwijl hij over mijn buik aait.

"Ik ben maar 2 maanden, je moet wachten tot ik ongeveer 16/20 weken ben." Zeg ik.

Hij knikt en geeft een kus. "Je ziet er mooi uit." Zegt hij. "Niet liegen, ik ben net wakker." Zie ik en rolde met mijn ogen. Hij grinnikte en spreidde mijn benen tussen hen in. "Je ziet er altijd mooi uit."

Ik lachte zachtjes en hij plaatste een kusje in mijn nek. Ik neem hem in een knuffel en hij kijkt me met lust aan. Hij trekt zijn shirt uit en ik doe mijn broek uit. Hij trekt zijn joggingbroek uit en geeft me overal kusjes. Ik voel hem in me gaan en ik kreun hard.

Hij stopt even en ik kus hem en knuffel hem. "Pfff Christiana, je maakt me gek." Feluistert hij. Ik glimlach en voel hem weer in me gaan. Hij kreunt en knijpt zacht in mijn bil.

De volgende delen worden langer!

Ma3lish.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu