2.

901 64 2
                                    


Christiana:

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Christiana:




"Oké, dus school is klaar, en het feest gaat niet meer door. Wat gaan we dan doen?" Vroeg Inaya terwijl we naar mijn auto liepen. "Ik weet het al, gewoon films kijken ofzo." Ik haalde mijn schouders op toen ik de deur van mijn auto opende.

"Ik snap nog steeds niet hoe je aan zo een auto komt." zei ze terwijl ze  ging zitten en haar gordel omdeed.

"Gewoon van m'n pa." Ik glimlachte toen ik mijn veiligheidsgordel omdeed en het parkeerterrein van de school uitreed. "Ik wed dat hij cocaïne of een of andere vorm van drugs verkoopt om die rotzooi te kunnen betalen." mompelde ze, maar ik hoorde haar.

"Oh hou je smoel dicht, je bent al meer dan honderd keer in mijn auto en nu vraag je je af hoe ik het heb gekregen." lachte ik.

Ze lacht zacht.

"Bitch, je weet dat mijn vader geen illegale shit meer doet, mijn broer wel, maar mijn papa is clean." zei ik.

"Je broer moet stoppen met die rotzooi, anders gaat hij niet weg zoals hij binnenkwam, levend." Hufte ze. Ik rolde mijn ogen en stopte bij een rood licht. "Ik weet dat wat hij doet verkeerd is, maar wie houd hem tegen? Hij heeft makkelijk geld nodig, dus ik laat hem." zei ik duidelijk. "Hij is te lekker om dood te gaan." pruilde ze.

"Meisje, hou je mond, hij is 22 gek." "zei ik terwijl ik haar speels duwde. Ze smakte op haar lippen en keek uit het raam terwijl ik lachte.

"Ik ben thuis!" Gilde ik toen ok de voordeur opende. "Waarom schreeuw je!" kreunde hij terwijl ik in de woonkamer keek en zag dat hij gezelschap had. Ik keek Inaya aan en zag dat ze er bleker uitzag dan gewoonlijk. "Wat?" Ik vroeg. "Er komen zo vrienden dus ga naar boven." Zegt mijn broer.

"Ik was sws niet van plan om hier te blijven." Zeg ik terwijl ik snoep, fernandez en chips pak. Ik en Inaya lopen naar mijn kamer.

"Wat was er nou net?" Vraag ik terwijl ik plof op mij bed, maar voor Inaya kan antwoorden valt ze op de grond.

Huh? Ik schreeuw mijn broer Nasserdinne gelijk.

Ma3lish.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu