65.

348 37 4
                                    


Jayven:

"Ze gaat niet eens met je praten als je je als een  hulk gedraagt." zei Amine en Kevin grinnikte. Ik negeerde hem en keek uit het raam, terwijl ik een zilveren Honda Civic uit 2018 op de oprit zag rijden. Christiana was de eerste die met een zak McDonald's op de bestuurdersstoel stapte en Lya volgde kort daarna. Chris zei iets en ze lachten allebei voordat ze het huis op liepen. Ik liep weg van het raam toen de voordeur openging.

Ze keek de kamer rond naar iedereen voordat haar ogen op mij neerkwamen. Ze keek me in mijn ogen en liep toen langzaam overeind. Ze keek me me vies aan en ik zuchte. "Hier Amine." zei ze terwijl ze naar hem toe liep en hem de zak met McDonald's gaf. Ze liep naar boven, zonder te kijken naar Nasser die oog contact zocht.

Ik liep iedereen voorbij en ging ook naar boven. Ik duwde de deur van haar kamer open en zag dat ze op haar bed lag te kijken naar de deur, alsof ze me verwachtte. "En wat doe jij hier, je was toch dood?" zei ze rollend met haar ogen. "Begin niet met deze shit." zei ik. Ze rolde haar ogen en keek naar haar nagels alsof ze het interessantste ding van dewereld waren.

"Kan ik je helpen met iets? Je bent in mijn kamer." zei ze terwijl ze naar me keek en ze rechtop op bed ging zitten. "Geen 'hoe gaat het Jayven' geen knuffel niks?" Vroeg ik terwijl ze langzaam haar wenkbrauw optrok.

"De laatste keer dat ik aan je dacht was je dood." Zei ze. "Je wilt echt zo doen?" "Hoe doen?" Vroeg ze. "Geef me een knuffel of een kusj-" "Geef die hoertjes van je maar een knuffel." zei ze. "Je klinkt jaloers, en waarom?" Oppeens pakt ze een mes uit haat nachtkastje, wjw zij is echt gek wollah. "Ga je me echt neersteken?" Vroeg ik lachend en ze rolde haar ogen.

Ze liep naar de andere kant van het bed en ik keek haar gefrustreerd aan. "Baby kom." "Noem me niet zo." Zei ze zacht. Ik lach. "Heb je me niet gemist?" Vraag ik. "U-uhm nee." zei ze terwijl ze met het mes zwaaide. "Nina legde het mes neer en geef me een knuffel." zei ik terwijl ik mijn armen naar haar uitstrekte.

"Kan ik je op zijn minst eerst verslaan?" vroeg ze het mes een beetje te laten zakken, haar stem verzachtend. Ik knikte en ze legde het mes neer en kroop naar me toe. Ik sloeg mijn armen om haar heen en legde haar hoofd op mijn borst. We lagen een tijdje zo tot ik een traan voelde.







 We lagen een tijdje zo tot ik een traan voelde

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lya:

"Raak me niet aan." zei ik terwijl ik Jayden's hand van me af duwde. "Baby, we kunnen toch iets doen, je bent maar 5 maanden." zei hij. "Dat beslis jij niet." zei ik en hij kneep in mijn kont.

Heb ik jullie al verteld dat we verloofd zijn?

"Kan ik je niet wat liefde laten zien?" Vroeg huj "Liefde? Jayden, wat ben je aan het doen?" Vroeg ik terwijl ik zijn hand weg haalde.
"Niks." zegt hij zacht. Ik rol met mijn ogen en hij drukt zijn zachte lippen in mijn nek. "Ga van me af, je stinkt naar rook." Zeg ik

Ik zag Christiana de keuken in komen en ik duwde Jayden snel van me af. "Goeiemorgen." Zei ze. Ze liep naar de koelkast en pakte een fles sinaasappelsap. "Goedemorgen." Ze draaide zich om ik zag een zuigzoen in haar nek. Ooowhh? Jayven nuuuuu.

Ze keek naar Jayden en hij keek grijzend aan. "Wat??!" Vroet ze geïrriteerd. "Niks." Zegt hij lachend.

Ma3lish.Where stories live. Discover now