75.

354 41 5
                                    


Christiana

(Verjaardag deel 2.)

Ik keek op naar Jayven terwijl hij een klein juwelendoosje in zijn handen hield. "Alsjeblieft baby, ik hoop dat je het mooi vindt." Zegt hij en maakt hem open. Ik kijk naar een mooie ketting met de letter J.

Ik glimlach en kijk naar hem. Ik kan dit geloven dat ik gewoon met hem ga trouwen. "Ik wou eigelijk een C doen, maar de J js van mij toch. Want ik ben van jou, en jij van mij."

Ik glimlach en knuffel hem. "Dankjewel. Ik hou van je." Feluister ik in zijn oor. "Ik ook van jou." Zegt hij en kust me. Hij tilt me op het aanrecht en pakt me vast bij mijn heupen en laat zijn handen daar rusten.

"Die video die je eerder hebt geplaatst he, denk je dat je cute bent ofoz?" Vroeg hij grinnikend en ik duwde hem van me weg, denkend aan de post die ik eerder had gemaakt.

"Die video die je eerder hebt geplaatst he, denk je dat je cute bent ofoz?" Vroeg hij grinnikend en ik duwde hem van me weg, denkend aan de post die ik eerder had gemaakt

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

117,124 weergaven
xchristianaveres Its my birthday 💖

(bekijk alle 238 reacties)
________________________________

Sinds de media weet dat ik met Jayven heb, is mijn insta mega gewoon. "Ik ben gewoon aan het kloten. Ik wil je aandacht baby." zei hij. Hij probeerde me te knuffelen, maar ik stapte langs hem heen. "Chris..." riep hij terwijl ik de kamer uitliep. Ik kon hem horen lachen, terwijl hij achter me aan het volgen was. "Nina...". Ik bleef hem negeren, terwijl ik naar beneden liep. "Je hebt niks te doen he?"

"Vanavond wel." Zegt hij en slaat op mij kont. Hij is te erg Omg. Ik rol met mijn ogen.

-

2 uur later.

"Ik ben moeee." zei Lya terwijl ze over haar buik vreef. "Lekker voor je. Moet je maar niet zo druk doen." Zegt Jayden. "Hjb dicht aub." Zei ze en Jayden en Cesar begonnen te lachen.

Amina zat naast Nasser en hij sloeg zijn arm om haar nek. Ik wil bij Jayven gaan zitten, maar misschien vind Nasser dat niet fijn. Boeie, hij doet ook shit met ze vriendin hier. Maar hun zijn al getrouwd. (Of heb ik dat nog niet verteld?) Ik loop naar Jayven en kom op zijn schoot zitten. "Alleen maar stelletjes hier, ik word misselijk." Zucht Cesar.

Jayven neemt me mee naar de keuken. "Wat is er?" Vraag ik.

"Wanneer gaan we hun vertellen dat we volgende week al trouwen?" Vraagt hij. "Laten we het nu doen..." Zeg ik. Hij knikt en pakt me hand en plaatst er een kus op. "Ik hou van je mami."

Ik glimlach. "Ik ook van jou." We lopen terug de tuin in en kijken iedereen aan. "We gaan volgende week trouwen!" Zeg ik blij. Iedereen glimlacht en schreeuwt. "Lief en alles, maar wanneer komen de kinderen? Ik wil tante worden!" Zegt Kenza. Ik lach.

"Mag ik live gaan?" Vraag ik aan Nasser. "Nee ik ben bezig." Zegt hij en pakt zijn telefoon. Ik zucht en kijk naar Jayven. "Mag ik je telefoon even? Ik wil live gaan." Hij knikt en geeft me zijn telefoon. Ik log in op mijn instagram en ga live.

Na een tijdje stop ik met live gaan en maak een paar selfies.

Nouhaila 😊: Ze is hier❤️

Ik trok een wenkbrauw op en keek naar Jayven toen hij zag dat hij de botte kant op had en het aan Kd gaf. "Wie is Nouhaila en wie is hier ?!" Vroeg ik. We zijn gewoon verloofd en hij gaat vreemd?!

Hij probeerde zijn telefoon van me af te pakken, maar ik duwde zijn hand weg. "Bae, ik heb een goede reden. Het is niet wat je denkt." zei hij terwijl ik opstond van de bank. "Wow, ik gaf je mijn hart en je breekt het gewoon op mijn verjaardag?!" Zei ik terwijl ik zijn telefoon naar hem gooide en naar boven ging. Ik ben klaar met liefde wllh...

Ma3lish.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora