52.

416 36 2
                                    

Lya:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lya:

"Gefeliciteerd ba -" "Ja, ja, bedankt. "Waar ben je?" Vroeg ik terwijl ik naar beneden rende en de autosleutels van mijn moeder pakte van de tafel. Ik rende het huis uit en rende naar de garage. "Wat is er?" "Kom naar Nasserdine, breng een van de jongens." zei ik tegen hem voordat ik ophing.

Jayven:

"Kk!" Vloekte ik in de afgelopen tien minuten voor de duizendste keer toen ik door de kelder liep. Nasser bonsde op de deur terwijl ik mijn hand in mijn gezicht wreef. Ik keek naar Inaya leunde met een grijns op haar gezicht tegen de muur. "Wat is er mis JZ? Maak je je zorgen?" vroeg ze op een dreigende toon. "Als er niets met mijn zusje gebeurt, vermoord ik je!" Zei Nasser terwijl hij zijn geweer schoof terwijl hij naar Brianna liep. "Ik ben zo bang." zei ze lachend. Hij sloeg haar tegen haar hoofd met mijn pistool.

Ik keek de kelder rond en bekeek de muren. Mijn blik landde op de metalen stoel naast Inaya en ik pakte hem vast en liep naar de deur. "Hoe is het d'r gelukt om in mijn huis te komen en om ons op te sluiten in de kelder?!" Mompelde Nasser terwijl ik de stoel tegen de deur sloeg.

Er vormde zich een gat in het midden van de deur en ik liet mijn hand er doorheen glijden om de deur te ontgrendelen. Ik trok er snel aan en rende de trap op naar Christiana's kamer, terwijl ik de deur openzwaaide.

We zijn telaat....


We zijn telaat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Christiana:

"Laat me gaan!!" Zei ik schoppend tegen degene die me vasthield. "Hou je bek!". Ik voelde iets hard op mijn hoofd slaan, en mijn zicht werd wazig. Het laatste wat ik hoorde was ruzie voordat ik wegviel.

1 uur later:

Ik opende mijn ogen langzaam en onderzocht mijn omgeving. Kijkend naar de paarse muren, probeerde ik me aan te passen aan het heldere licht in de kamer. Ik probeerde mijn hand naar mijn hoofd te brengen, alleen ik voel dat ze terug werden getrokken en het geluid van kettingen. Ik zuchtte en leunde achterover tegen de muur.

"Oh kijk, ze is wakker." Ik keek op naar een lightskin jongen terwijl hij met een grijns op zijn gezicht door de kamer liep. Ik nam niet eens de moeite om iets te zeggen, ik keek naar het plafond toen hij naar me toe liep. "Dus je bent verlegen?" vroeg hij terwijl hij mijn kin beetpakte en me dwong naar hem te kijken. Ik keek hem wezenloos aan terwijl hij zijn duim gebruikte om zachtjes over mijn onderlip te wrijven.

"Je bent zo lekker, geen wonder dat JZ je helemaal voor zichzelf wil hebben."  mompelde hij terwijl hij naar voren leunde om me te kussen. Ik bewoog mijn hoofd weg en hij lachte. Hij lachte en liep weg. De deur ging weer open en ik keek naar Aleyna toen ze binnenliep met Kiara achter haar aan. Ik had het kunnen weten.

Ik was verrast toen ze Kiara bij haar haar greep en haar naast me gooide. "Oh hallo Christiana Veres." zei ze met een grijns op me terug kijkend. Ik keek haar aan zonder iets te zeggen. "Oh, dus je gaat zo doen?" vroeg ze toen ze naar me toe liep. Ik haalde mijn schouders op terwijl ze naar me keek.

Wat heb ik deze bitch ooit aangedaan?

Ik ken dit meisje niet eens. Ze keek me altijd aan als ik haar op school zie. Ik en deze bitch, hebben nooit ruzie gehad. Ja, ze was bevriend met Kiara, maar wie zei dat ik haar haatte? "Pak mijn tas." zei ze terwijl ze naar de jongen keek.

Hij knikte en verliet de kamer. Ik keek naar Kiara, die stilletjes lag te huilen op de grond. "Weet je wat ik leuk vind aan jou Chris?" Zei Aleyna toen ze naar me toe liep. "Je bent slim, je bent opmerkzaam, je bent niet zo dom als deze teef hier." zei ze terwijl ze Kiara en schop gaf. Ze huilde terwijl ik naar de kettingen aan mijn handen keek. "Kun je ze losmaken? Ze zijn strak." zei ik grimmig. Ze bukte zich naar me en keek dood in mijn gezicht. "En waarom de fuck zou ik dat doen?" Vroeg ze. Ik keek elke beweging na en ze lachte.

De jongen liep terug in de kamer en liet een zwarte zak vallem. "JZ maakt zich zeker zorgen." zei ze op een spottende toon toen ze naar de zak liep en een mes tevoorschijn haalde. Messen maken me niet bang. "Ik vond je wel leuk, Veres, maar toen je me in de tweede klas begon te pesten begon ik je te haten. En dat geldt ook voor jou."  zei ze terwijl ze naar Kiara wees. "Weet je wat bloedbad betekent?" Vroeg ze terwijl ze de mes op mijn keel legde.

Ma3lish.Where stories live. Discover now