81.

306 35 3
                                    


Christiana:

(Inmiddels is Chris al 2 maanden zwanger, en Lya 9 maanden.)

"Waarom breekt mijn water gewoon niet?!" Zei Lya terwijl ze ongemakkelijk op mijn bed lag. "Het komt goed." Zei terwijl ik op haar buik wreef. "Ik hoorde dat pittig eten helpt. Of seks." Mompelde ze. Ze greep haar telefoon uit het nachtkastje en tikte een paar dingen in voordat ze haar telefoon aan haar oor legde.

"Jayden?" mompelde ze terwijl het gesprek was verbonden. "Ik wil een paar hotwings en n-". Ik griste de telefoon uit haar hand en hing op. "Je moet gewoon wachten tot de baby klaar is om geboren te worden." Zei ik. "Ik hebt gisteren dr uitgerekende datum gepasseerd!"

"Ik wil niet meer." Zucht ze. "Nog steeds zo dik." Mompelde Cesar terwijl hij binnen kwam. "Hjb jij." Zucht ze. Ik lach en neem een slok van mijn sap.

-

2 uur later...

Ik zat op mijn bed terwijl ik mijn broodje at en op de tv zapte. Mijn telefoon trilde en ik keek ernaar. Ik haalde mijn schouders op en keek omhoog naar de tv. Hij trilde opnieuw en begon daarna als een meer te trillen. Wtf? Ik zuchtte en zag dat ik in berichten werd getagd.

217,987 vind-ik-leuks
rapnieuwstv Ze post geen foto's meer van haar lichaam, is ze zwanger? Wat denken jullie? 🤔 @officaljz @xchristianaveres

Ik lach naar mijn telefoon, mensen willen altijd bemoeien. Laat ik maar een foto posten,  dan worden ze nog gekker. Ik kan nog steeds niet geloven dat mijn insta zo is gegroeid, alleen maar door Jayven.

Ma3lish.Where stories live. Discover now