13.

532 49 2
                                    

Nasserdine:

"Wat zei je?" Vroeg ik terwijl ik naar haar toe liep. Ze krabbelde naar de rand van haar bed en leunde tegen het hoofdeinde. "Nasser, ik maakte een grapje." zei ze terwijl ze van het bed aan de andere kant klom. Ik greep haar bij haar pols en trok haar naar me toe. "Nasserdine! Ik kan het uitleggen....." sputterde ze.

"Laat haar, ze is 19." zei Jayven. "Nee, ik denk dat ze precies weet waarom ze niet mag neuken." schreeuwde ik. "Nasser. Ik zweer het je, als je me slaat, vermoord ik je in je slaap." zei ze, maar ik kon op haar toon horen dat ze bang was. "Laat haar." zei Jayven met een zucht. Ik gaf haar een harde blik voordat ik losliet.

Ik keek Vienna aan en ze glimlachte nerveus. "Dit is wel oneerlijk, je bent je maagdelijkheid verloren op je 15e!" pruilde ze. "Oh, jij bent ook geen maagd?" zei ik, terwijl ik naar haar keek. Ze slikte hard en ik schudde mijn hoofd. Kinderen weten tegenwoordig niet wanneer ze nee moeten zeggen.




Christiana:

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Christiana:

Ik zag hoe Nasserdine mijn kamer uitliep en zuchtte opgelucht. "Jullie zouden me eeuwig dankbaar moeten zijn." Zegt Jayven terwijl hij de telefoon van beneden op mijn bed legt en weg loopt.

"Hij is veel te beschermend." zei Vienna die naast me ging zitten op het bed. "Je bent geen maagd?" Vroeg ik. "Het was een ongeluk." zei ze rollend met haar ogen. Ik keek naar de telefoon die Jayven gooide op het bed en zuchtte. Dit is het eerste en laatste wat ik aaneem van hem.

Ik greep de telefoon en stelde hem in. Vienna en ik werden opgesloten in mijn kamer terwijl muziek naar beneden schoot. Natuurlijk hadden ze een feestje. Ik scrolde op Instagram terwijl er een melding verscheen.

Inaya heeft een nieuwe post gedaan, jayven ook.

Ma3lish.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora