3.

778 64 0
                                    

Christiana:

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Christiana:


Oke, deze keer was ik het niet.

Ik keek naar Inaya naast me op de grond en zuchtte. "Ik moet haar optillen, maar ze deed het zelf." mompelde ik. "Zusje lief, til je bestie even op." Nasserdinne zuchtte. "Zie je deze armen?!" Zei ik wijzend naar mijn armen. Ik ben klein oke. Ik ben ongeveer 1.55.

"Je tilt haar, jij bent degene die al je knappe vrienden hier brengt, dus het is jouw schuld dat ze flauwgevallen is." begon ik. "En terwijl je bezig bent, Neem haar mee naar mijn kamer, ik ga haar een ijspak geven, omdat ze waarschijnlijk haar hoofd heeft geraakt."

Ik liep naar de keuken. Ik hoorde Nasserdinne kreunen, maar hij moet het doen.

Omdat hij weet dat ik zijn ass voor zijn vrienden in verlegenheid zal brengen. Ik keek door de vriezer en probeerde een pak ijs te vinden, maar ik zag er geen, dus pakte ik een pakje bevroren erwten. "Chris, kan je deze nigga laten zien waar de drinken staat!" schreeuwde Nasserdinne.

Ik hoorde iemand de keuken binnengaan, maar ik draaide me niet om om te zien wie het was.

"Derde plank boven de kastjes." zei ik. "Bedankt." Geen probleem." Ik verliet snel de keuken en ging naar mijn kamer. Ik deed de deur achter me dicht en keek op en zag Bri op mijn bed zitten en wreef over haar hoofd. Ik overhandigde haar de bevroren erwten en ze kreunde terwijl ze hem naast haar hoofd legde. "Jullie moeten je vloeren met tapijt zetten, mijn hoofd bonkt nu." kromp ze ineen.

"Waarom ben je flauwgevallen?" Vroeg ik terwijl ik door mijn kast keek.

"JZ en ze groepje  zitten beneden!" Zei ze terwijl ze de erwten naar me toe gooide. Ik keek haar boos aan en deed mijn hoodie uit. "Je gedraagt ​​je alsof je hun nog nooit eerder hebt gezien. We hebben ze eerder gezien op school." zei ik terwijl ik van mijn gescheurde spijkerbroek gleed.

Ze zitten niet bij ons op school maar in het andere gebouw. Wij zitten in gebouw A en hun B. Het zit wel naast elkaar, maar we zien elkaar daar weinig.

"Bitch, fuck you." zei ze terwijl ik naar mijn badkamer liep. Na ongeveer 30 minuten stapte ik uit de douche en droogde mezelf af. Ik slipte in mijn lingerie setje en smeerde  mijn lichaam in.

Ik heb mijn haar in een rommelige knot gedaan en op mijn outfit aangedaan.

Ik ging terug naar mijn slaapkamer en zag Inaya slapen op mijn bed

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.



Ik ging terug naar mijn slaapkamer en zag Inaya slapen op mijn bed. Ze weet goed dat ik niet van dit hou, je moet douchen voordat je in mijn bed ligt.

We zijn de hele dag op school geweest, met onze lichamen tussen vieze mensen. Ik wil geen bacteriën in mijn  bed. Ik sloeg tegen haar been, waardoor ze omhoog sprong.

"Ga douchen a stinkdier." Zei ik terwijl ik een handdoek en een outfit naar haar gooide. Ze vieng het op en liep richiting mijn badkamer.

Ik pakde mijn telefoon en keek wat youtube, eindelijk even relaxen.

Ma3lish.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu