27.

447 39 3
                                    

Christiana:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Christiana:

Ik hoorde en geweerschot en gechreeuw. "Val dood." zei Jayden voordat we naar buiten rende. We zagen Inaya op het grasveld liggen met Amine boven haar en hield een pistool vast. "Wat is er verdomme mis met jou!!" Zei ik terwijl ik het pistool uit zijn handen greep. "Wat stressen jullie." Ik zucht, deze jongen is gestoord.

"Waar heb je haar geschoten?" Vroeg ik. "In haar maag." zei hij uitdrukkingsloos. "Laten we gewoon hopen dat niemand van mijn nieuwsgierige buren dat zag." zei ik terwijl ik een ambulance belde. "Waar ga je precies naartoe?" Vroeg ik toen ik JZ zag lopen naar zijn auto. 'Thuis' was zijn enige reactie. "Vertel de politie dat het een drive-by was." zei hij terwijl hij in zijn auto stapte. Nou shit..

2 weken later:

"Waarom ben je niet op school?" vroeg Nasser terwijl hij me grimmig aankeek. Ik haalde mijn schouders op en keek naar de tijd. 10:44. "Mag ik vanavond naar een feestje gaan?" Vroeg ik terwijl ik op de bank zat. "Wat je wil."zei hij terwijl hij door zijn telefoon scrolde. "Met wie ga je?" Vroeg hij. "Lya." Weet je, het ding is. Ik kende Lya veel eerder voordat ik Inaya ontmoette, maar we gingen niet met elkaar om. "Ik wil je tegen 23:30 terug en in bed." zei Nasserdine terwijl hij naar de keuken liep. "Niet beloofd." Mompelde ik terwijl ik naar mijn kamer ging.

Ik: Wanneer begint het feest?
Lya❤️: 7:30, maar wees klaar rond 6. Ik kom je halen😘
Ik: Okee 🥰

Mijn telefoon trilde en ik tikte op het bericht.

Jayven❤️: Je beste vriendin word morgen onslagen uit het ziekenhuis
Ik: Bestw vriendin? De joune misschien 😷
Jayven❤️: Hahaahhaahha
Ik:  Haar neer schieten was alsnog echt overdreven, ik haat Amine
Jayven❤️: Tja, zo gaat het bij ons
Ik: Sukkel die je bent

Ik heb mijn telefoon op de oplader geplaatst en op het nachtkastje gezet. Omdat ik mijn luie reet ken, kan ik slapen tot morgen, dus heb ik een wekker gezet om me om 16.00 uur wakker te maken. Tijd voor een dutje.





Lya (18). Nederlands/Surinaams.

 Nederlands/Surinaams

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Ma3lish.Where stories live. Discover now