23.

505 40 2
                                    

Inaya:

Oke ik ga niet liegen, ik heb misschien shit gedaan waarvan ik dacht dat ik het vanavond niet zou doen, maar wat Christiana niet weet, zal haar geen pijn doen. "Ik moet met je praten." zei ze terwijl ze Jayden haar telefoon gaf. Hij keek ernaar en keek haar aan met een verwarde uitdrukking, terwijl ze me naar buiten trok.

Ze deed de deur dicht en keek me aan. "Wat denk je verdomme dat je aan het doen bent ?!" fluisterde ze, schreeuwend. "Niks." verdedigde ik mezelf.

"Waarom ben je hier echt?" Vroeg ze boos. "Je vertelde me dat je iets met familie had." "Je ruikt naar Jayven." zei ik terwijl ik om het onderwerp te veranderen. "Probeer deze shit niet." Zei ze. "Probeer wat?" Een witte Mercedes trok op de oprit en ik zuchtte opgelucht.

Ik haat het om tegen haar te liegen, en ik kan niet te lang liegen. Toen ze zag dat Jayven uit de auto stapte, kreunde Christiana.

Ze opende snel de voordeur, maar tegen de tijd dat ze naar binnen kon gaan liep Jayven al haar kant op. "Speel geen spelletjes kleintje." zei hij terwijl ze naar hem keek. "Waar heb je het over man?" snauwde ze.

Sinds wanneer zijn hun zo close?

Hij leunde tegen de auto en muf keek haar aan. "Alsjeblieft." zei hij met zijn ogen rollen. Hij zei gewoon alsjeblieft, schok. Ze zuchtte maar ging toch.


Christiana:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Christiana:

Zodra ik dichtbij genoeg was, trok hij me naar zich toe. "Waarom zo een afstand, ik bijt niet." Hij heeft gedronken, ik kan het ruiken. Ik haat de geur van die shit. "Je bent dronken, laat me." Zei ik terwijl ik hem vies aan keek. "Stil."

"Iniedergeval, wat wil je?" Vroeg ik. "Jou, en je lekkere lichaam mami." Schreeuwd hij.

Deze sukkel is duidelijk dronken.

"Uhm, ik ga terug naar binnen." hoor ik Inaya zeggen. Zodra de deur dichtging, keek ik terug naar Jayven. "Wat wil je?" Vroeg ik hem opnieuw. "En ik zei het je, Ik wil met je naar be-" Ik greep snel mijn hand voor zijn mond toen ik mijn buurvrouw voorbij zag lopen. "Hallo mevrouw." Zei ik glimlachend. "Hallo Christiana." zei ze ook glimlachend. "Is dit je vriendje?" vroeg ze. "Nee. Gewoon een vriend". Ik voelde hoe hij mijn heup kneep en ik keek hem boos aan.

"Nou, welterusten lieverd." zei ze terwijl ze hem van top tot teen aankeek. "Welterusten." antwoordde ik. "En trek je broek oomhoog jongeman." zei ze voordat ze wegliep. "Ze is kk grappig, als ze denkt dat ik dat ga doen." zei hij en plaatste me op het voorste deel van de auto.

Geen respect. Ik zweer het.

"Wat doe je?" Vroeg ik. Hij stond tussen mijn benen en begon me te kussen. Wacht even. "Jayven, je mond stinkt naar drank, ga we-"

"Ik was het bijna vergeten, kun je je ..." Ik draaide me om en keek naar mijn buurvrouw terwijl ik Jayven van me af duwde. Ze keek hem aan en keek me weer aan. "Ik begrijp tegenwoordig geen kinderen." zei ze terwijl ze wegliep. "Nah mevrouw, we zijn oud" schreeuwde Jayven achter haar aan. Ik duw hem. "Doe normaal!"

We hebben gezoend, gewoon als vrienden. Toch?

-

23:00.

Ik loop uit de douche en trek mijn pyjama aan, vandaag maar vroeg naar bed. Ik smeer mijn nachtcrème op en doe mijn haar in een hoge knot.

Waarom blijf ik denken aan die zoen?

Het was niet serieus, het was als grap. Een vergissing. Hij was dronken, ala hij nuchter was zo hij het nooit doen.

Ma3lish.Where stories live. Discover now