16.

546 34 0
                                    

Christiana:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Christiana:

Kijk, het boeit me niet wat bitches over me zeggen, maar deze hoer praat altijd over mij, dus we hebben beef. Dus toen ik ronddraaide en zag dat die bitch tegen me botste, moest ik iets zeggen. "Kijk waar je loopt." riep ik. "Jij moet kijken waar je loopf a kech." zei ze met haar nagels in mijn gezicht wijzend. "Kiara, ga weg." zei ik terwijl ik haar hand wegsloeg. Ze keek me op en neer en ik deed hetzelfde.

"Luister, move-." Riep ik, voor ik mijn zin kon afmaken, zou je niet raden wat deze kech deed. Ze duwde me. Deze meid heeft me echt aangeraakt. Godzijdank heb ik vandaag geen sieraden om, want ik zal en moet dr klappen. Ik houd dit makkelijk en kort. Ik pakte haar bij de kraag van haar shirt en sloeg haar tegen de muur. "Je weet dat ik er niet van hou als mensen aan me zitten." zei ik nonchalant.

Ze probeerd me te slaan, mist. Het feit dat ze me wou slaan bracht me aan het koken. Ik greep haar bij haar paardenstaart en slingerde haar door de gang. Ik wilde gewoon de wc gebruiken, maar ze wil me testen. Ze stond op en ze beschuldigde me. Ze greep mijn haar en begon er aan te trekken. Ik lieg niet, dat deed pijn. Ik heb haar een paar keer in haar maag gestompt en toen ze eindelijk mijn haar losliet.

Ze is echt zwak, want ze viel recht op de grond. Ze pakte mijn been en trok me naar beneden en rolde over me heen. Ze probeerde me te slaan en ik blokkeerde alles. "Oh hel naw, probeer niks." riep ik terwijl ik haar van me af duwde.

Ik begon de shit uit haar te slaan terwijl ze schopte en probeerde mijn haar te grijpen. Ik gooide een paar keer met haar hoofd tegen de grond tot ik voelde dat iemand mijn haar greep. Ik draaide me om en zag haar vriendin, Aleyma. Ohhh, dus ze willen het zo spelen. Ze trok me bij mijn haar en begon aan mijn gezicht te krabben. Nee, deze meisjes moeten dit weten.

"Blijf met je kanker poten van me gezicht af kanker hoer!" schreeuwde ik terwijl ik haar een klap in haar gezicht gaf. Ik zag bloed uit haar neus lopen en dat haar lip was gescheurd, maar dat deed me niks. Ik greep haar en slingerde haar tegen de muur, voordat die bitches weer klappen wou geven, voelde ik dat iemand me greep aan mijn pols.

Oh kijk, iemand genaamd schoolbeveiliging. Shit.

Aleyna- (19). Nederlands/Turks

 Nederlands/Turks

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.







Kiara (18). Surinaams/Indo

 Surinaams/Indo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Ma3lish.Where stories live. Discover now