93.

322 35 2
                                    

Christiana:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Christiana:

"Wat is jouw probleem?" Vroeg ik terwijl ik Jayven's kamer binnenliep en hem zag liggen op bed met Ella. "Er is niks." Zei hij terwijl door de haren wreef van Ella. Ik rolde met mijn ogen en zuchte. "Dan niet." "Inderdaad." Antwoorde hij.

"Mag ik je haar vlechten?" Vroeg ik. Ik voel een argument als we doorgaan met dat andere onderwerp. "Waarom?" "Alsjeblieft ..." "Nee, ik wil je best zien in een jurk tho." Zei hij terwijl hij naar mijn outfit keek. "En wie ben jij?"

"Je boy toch." "Nigga doei." Mompelde ik terwijl ik over hem heen liep en op het bed ging zitten. "Het is duidelijk dat ik je papi ben, want je luistert nog steeds naar mij." Zei hij grijnzend.

"Hoe bedoel je?" Vroeg ik. "Je nagels, ik zei blauw toch." Zei hij. Ik voelde mijn wangen opwarmen en ik keek weg van hem terwijl hij grinnikte. "Kom naast me liggen." Zei hij kloppend op het bed.

"Nee, ik ga mac halen." Zei ik terwijl ik terugliep naar de deur. Ik voelde dat een kussen me in mijn achterhoofd trof en ik draaide me om. Ik gooide het terug op het bed, maar niet naar hem omdat hij mijn kind vasthield.

"Haal voor me een kipnuggets menu." Zei hij. Ik knikte en liep de kamer uit.

-

Twee uur later..

"En hij bleef er maar veranderen van onderwerp." Zuchte Amina over de telefoon. "Denk je dat hij vreemd gaat?" Vroeg ik toen de deur open ging en Jayven binnenkwam met Faye die in zijn armen in slaap lag. Hij lag haar op het bed en nam Ella van mij. "Natuurlijk, waarom zou hij anders me negeren als hij niet thuis is? Of laat thuis komen of mij niet meer bellen?"

"Net zoals Jayven." Mompelde ik zacht. "Er is sws iets aan de hand, anders doet hij niet zo raar." Zucht Amina. "Je hebt gelijk." Zuchte ik. "Met wie praat je?" Vroeg Jayven. "Amina." ""Wie vraagt ​​er naar mij?" Vroeg ze. "Jayven." Antwoorde ze. "Oh." Mompelde ze. 'Waarom vraagt ​​ze naar mij?' Vroeg Jayvb en ik rolde met mijn ogen.

"Ohh! Nasser is thuis." Zei ze. "Vraag hem gewoon waar hij was." Antwoord ik. "Oke dit gaat te ver!" Roept ze. Voordat ik haar kon waarschuwen, hing ze op. Ik bewoog de telefoon weg van mijn oor en zuchtte. "Wat was er?" Vroeg hij. "Gaat je niks aan." Antwoord ik terwijl ik de laatste was vouw. Hij zucht en ik loop naar beneden. Ik kijk naar de klok en zie Kayden op de bank bumba kijken.

"Kayden? Is het geen bedtijd?"

Hij knikt en loopt naar me toe. "Ik had een rare droom." Zegt hij terwijl ik hem oppak. "Waarover?" Vraag ik terwijl we naar de keuken lopen. Ik leg hem neer op heb aanrecht en loop naar de koelkast. "Ik zag mama." Zegt hij. Ik shockte en pakte een caprisun. "Ohw, nou dat kun je weer snel vergeten. Mama is hier niet. Mama zou je nooit vinden jij bent veilig bij oom Jayven." Zei ik terwijl ik het rietje bevestigde. 

Hij knikt. "Maar ik mis papa wel." Zucht hij. Ik knik en aai over zijn krullen. "Papa mist jou ook." Zeg ik en geef hem het pakje drinken. Hij drinkt het snel op en kijkt me diep in me ogen aan. 5 jaar en al zoveel aan je hoofd, gewoon zo sneu. Meskin.

Als hij op is gooit Kayden het pakje weg. "Wil je nog even douchen?" Vraag ik. Hij knikt en we lopen naar boven. Ik doe de douche voor hem aan en hij springt er onder. Ik pak een pyjama uit zijn kamer. Als hij klaar is droog ik hem af en smeer hem in met night lotion. Zo word hij rustig, en kan hij lekker slapen. "Je kan zelf pyjama aan doen he?" Zeg ik terwijl ik zijn handdoek in de wasmachine stop. Hij knikt terwijl hij zijn onderbroekje aan doet.

Ik glimlach en loop naar zijn kamer. Na ongeveer 2 minuten rent hij zijn kamer in en komt op mijn schoot zitten. "Moet ik een verhaaltje voor lezen?" Vraag ik. Hij knikt en ik pak een boekje.

Ma3lish.Where stories live. Discover now