17.

528 46 3
                                    

Christiana:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Christiana:

Ik zit bij de directie, en kijk naar de klok. 2 uur. Die oude man heeft de afgelopen 20 minuten naar mij zitten staren. Is er iets in mijn gezicht kon ik beter vragen,
maar hij reageerde niet op mijn vragen en hij bleef alleen maar staren en ik iriteerde me dood.

Ik heb verhalen over deze man gehoord en als hij iets probeert, zal ik hem in elkaar slaan. '"Je bent een heel mooie jongedame mevrouw Veres. Waarom ben je zo moeilijk?" Vroeg hij.

"Wat? Moeilijk?!" Zei ik. Ik "ben een leuk, onafhankelijk, aardig persoon." zei ik zacht. "Wordt u beïnvloed of gedwongen om dingen thuis te doen die je niet wilt?" vroeg hij, totaal negerend wat ik net zei. "Niemand kan me dwingen." zei ik hard. "Ik heb het gehoord over je ouders, en ik ben niet blij dat je bij die ringleider moet wonen die je je broer noemt." verklaarde hij.

Waarom is deze man zo nieuwsgierig?! Ik moet misschien uw omgeving laten controleren, misschien daar een agent van de geheime dienst naartoe sturen." vervolgde hij. Mijn gezicht verbleekte zodra hij dat zei. Wtf?

"Kijk, ik begrijp dat je je zorgen maakt over mij en shit, maar dit is mijn leven en het gaat goed met mij en me broer." zei ik. Hij trok een wenkbrauw op en ging rechtop zitten. "Het maakt deel uit van mijn taak om bezorgd te zijn, je moeder en vader willen niet dat je gescheiden bent van wat je broer aan het doen is, ik weet dat ze een slim meisje Christiana hebben opgevoed, melden dat ze hi-".

Ik liep zijn kantoor uit. Ik wil niet nog meer van die onzin horen. Hij weet het niet dat mijn moeder stierf vanwege bendegeweld. Mijn vader zit in gevangenis door bendegeweld.

Als het me niet dood, ga ik uiteindelijk toch dood. Ik liep langs zijn secretaresse en stootte iemand aan. "Sorry." mompelde ik zonder te kijken wie het was. Ik voelde dat iemand mijn hand greep en keek achterom naar Jayven.

"Wat doe jij hier?" Vroeg ik. "Hoe bedoel je wat doe je hier? Ik ben hier om je op te halen." zei hij. Ik knik."Oke." Ik trok mijn hand uit zijn greep en liep weg. Ik liep naar de parkeerplaats van de school en ging bij zijn auto staan, omdat ik de mijne nergens kan zien. Ik wachtte geduldig op hem af met mijn armen gekruist. Ongeveer 15 minuten later zag ik dat hij sneller naar de auto liep. Hij wees met de sleutels naar de auto en ik hoorde de deuren opengaan.

"Ga zitten." zei hij. Ik trok een wenkbrauw op en toen hij eindelijk bij de auto was, duwde hij me erin en zat naar de kant van de bestuurder. Hij stapte snel in, startte de auto en reed weg. Ik keek achterom en zag dat veel studenten tegengehouden werden door de veiligheid van de school.

Oja, DE JZ.

Ma3lish.Where stories live. Discover now