67.

364 34 1
                                    


Nasserdine:

"Younes...." Zei ik voor de 50e keer in de afgelopen 10 minuten."Ik vermoord hem." Zeg ik en liep langs haar heen naar boven. Ze zuchtte en volgde me." Ik heb me altijd afgevraagd waarom die nigga naar Antwerpen verhuisde, ik denk dat ik het nu weet waarom. " Mompelde ik terwijl ik mijn kamer deur open deed.

Ze zuchtte en rolde haar ogen. Ik pakte mijn pistool onder mijn bed vandaan. "Nasser nee." Zei ze stotterend. "Het gebeurde 1 jaar geleden-"

"Het maakt niet uit hoeveel jaar geleden, ik ga hem vermoorden." Zeg ik. Ik deed mijn hemd uit en deed mijn zwarte hoodie aan. "Nass-" "Niet beginnen." Zei ik terwijl ik langs haar liep en mijn portemonnee uit het nachtkastje greep. "Dusnje gaat nu naar België voor saus? Zuchte ze. Ik liep de kamer uit maar de volgde me. "Nasser!" Zei ze. Ik zuchtte en keek haar aan " Wat?" Vroeg ik. "Je gaat echt terug naar dat leven? " zei ze wijzend naar het geweer dat ik in mijn broek droeg." Ik ben nooit gestopt." zei ik en liep het huis uit

Jayven:

"Waar is Nasser?" Vroeg ik terwijl ik op een van de ligstoelen zat. Ik klopte op mijn schoot zodat ze kon zitten. "Nee." zei ze hoofdschuddend en ging op de andere stoel naast me zitten. "Waarschijnlijk op weg naar Belgie." zuchtte ze. "Waarom?" Vroeg ik. "Om een ​​of andere nigga te doden." mompelde ze.

Nee, hij gaat naar Rotterdam om zaken te doen. Younes is allang dood. Nasser en ik hebben hem al afgehandeld. Heeft ons wat tijd gekost om erachter te komen wie het was, maar we hebben het werk nog steeds gedaan.

"Wanneer komt hij terug?" Vroeg ik. Ze haalde haar schouders op en ik keek haar aan. Ze keek naar het zwembad en ik keek haar aan als een engerd. "Hoe kwamen jij en dat meisje hier terug?" Vroeg ik zomaar. "Nadat ik terug was heb ik haar midden op de weg gedumpt." zei ze en ik keek haar een beetje lachend aan. "Oké, nadat je bij je tante was, hoe kwam je thuis?" Verbeterde ik. "Nou,  ik heb ongeveer 9 uur gewacht, voordat ik geprobeerd heb contact met jullie te maken. Geen van jullie reageerde, dus vroeg ik aan mijn tante om me daar af te zette . In het begin ging ik naar huis, toen ging ik naar je huis, maar niemand was er."

"Ik belde Kenza en ze zei dat ze al een tijdje geen contact met jullie had gehad. Dus verbleef bij Lya en twee dagen later was het overal op het internet dat Rapper JZ dood ging, samen met zijn vrienden." zei ze zuchtend. "Iniedergeval, Kiara is naar verhuisd, en Aylena is waarschijnlijk dood." Zei ze.

Ik knik en zachte.

Flashback:

Ik klom in bed naast haar en ze knuffelde naar mijn zijde. "Waar zijn jij en Nasser gebleven?" vroeg ze terwijl ik langzaam mijn hand over haar rug wreef. Ik heb haar gehoord, maar ik kies ervoor om het te negeren.

Ik trok haar bovenop me en begon haar nek te kussen. "Jayv-" "Ik hoorde je." Zei ik. "Antwoord dan." zei ze. Ze klom van me af en ik ging rechtop zitten op het bed. "We deden zaken." Zei ik. Ze wou wat zeggen, maar ik duwde haar op het bed en kuste haar opnieuw.

Einde flashback

"En je doet het opnieuw, negeren." zei ze. "Ik zei toch dat we zaken deden." zei ik. "Wat ga je doen? Ga zitten, je gaat dit onderwerp niet ontwijken." zei ze. "Kunnen we eerst wat eten?" Vroeg ik terwijl ze me boos aan keek.

I know, saai deeltje. Over twee deeltjes ofzo word het pas spannend 🤣

.

Ma3lish.Where stories live. Discover now