82.

323 33 5
                                    

Christiana:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Christiana:

Ik keek op naar mijn telefoon en las het bericht van Amina.

Amina💞: Weet je waar goede huizen zijn in Den Haag?
Ik: Het huis hier is groot genoeg, dat is niet nodig!
Amina💞: Mijn moeder wilt persee dat ik mijn broertje mee neem, maar ik wil jullie niet lastigvallen ofzo
Ik: Jullie kunnen gewoon komen hoor. Hoe oud is hij?
Amina💞: 4...
Ik: Hij kan in de kamer van Kayden en Fayenne. En jij blijft bij je boyyyy
Amina💞: Zeker weten?
Ik: Tuurlijk. Wanneer komen jullie?
Amina💞: Waarschijnlijk volgende week
Ik: Okee. Lya trouwens in het ziekenhuis..
Amina💞: Is de baby er al??
Ik: Nee, ze willen haar water breken maar ze durft niet
Amina💞: Hahahah awhhhh

Ik keek op naar Lya die naar het plafond aan het kijken was, terwijl ze onder haar adem stokte. "Wat ben je aan het doen?" Vroeg ik lachend en ze keek me aan. "Oefenen hoe je moet persen." Zucht ze.

"In iedergeval, als Jayden terugkomt, kunnen jullie vertrekken als je wilt." Zegt ze. "Nee, we blijven. Ik wil het niet missen." Zei ik tegen  haar en ik vreef over haar buik..

Ik hoorde de deur open gaan en keek naar Jayven. "Hey mami." Zegt hij en geeft me een knuffel. "Hoe gaat het Ly-" Ik grinnikte een beetje en keek naar Lya, die haar gezicht vertrok en nog steeds naar het plafond staarde.

"M-mijn water is gebroken." Zei ze terwijl ze zwaar ademt. "Hoe bedoel je?" Vraag ik. "Ik ging naar de wc en ik voelde het gewoon." Zucht ze

"Bitch, dat was vijf uur geleden!" Schreeuwt Ihame. Ze rende de kamer uit, waarschijnlijk om een ​​verpleegster te halen, terwijl ik Lya's hand vasthield.

"Rustig ademen." Zei ik zacht. Ongeveer 2 minuten later liepen Ihame en 2 verpleegsters de kamer binnen. "Jullie kunnen maar beter Jayden bellen en hem zeggen dat hij hier snel moet komen of de baby komt zonder hem." Zucht ik.

-
8 uur later.

Na 8 uur is de is de baby eindelijk geboren. De verpleegsters maakten de baby schoon en gaven haar aan Lya.

Ze keek de baby huilenr aan en lacht.. "Wil je haar vasthouden?" vroeg ze. "Ik eerst." Zegt Jayden. Ik rolde mijn ogen, met een glimlach op mijn gezicht.

Hij nam haar van Lya en wiegde haar zachtjes. "Ze is zo klein." Zei hij glimlachend. "Ahwwww." Zei Amina die de kamer binnenkwam. Ik grinnikte een beetje. "Ik dadht dat je volgende week kwam!." Zei ik en gaf haar een knuffel. "Zou ik ook, maar ik wou de baby zo graag zien. Ik moet wel

Ze kwam naast Jayden staan en keek naar de baby. "Wat is haar naam?" "Nou, we waren aan het kiezen tussen Amore en Ghizlane." Zei Lya.

"Ik wil Amore." zei Jayden en ik grinnikte. Ze ruziën meer dan ik en Jayven, ze zijn het nooit eens over iets 😂

Ma3lish.Where stories live. Discover now