95.

318 27 4
                                    

Christiana:

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Christiana:

Ik heb vandaag al 4 keer de luier van Ella verschoont. Allemaal poep. "Waarom poep je zoveel mami?" Mompelde ik tegen haar terwijl ik haar broek weer aan deed.

Ze staarde me aan met haar hand in haar mond en ik glimlachte naar haar. Ik gaf haar een kusje en ze glimlachte en haalde haar hand uit haar mond. Ze begon koerende geluiden te maken en ik glimlachte.

Mijn kamerdeur ging open en ik keek naar Reyno en Yassine. "Kan ik jullie helpen?" Vroeg ik. Reyno schud hijn hoofd. "Ik wou gewoo kijken hoe het gaat." Zei hij. Ik knikte en keek naar Yassine.

"En jij?" Vroeg ik. Hij haalde lichtelijk zijn schouders op en sloeg zijn armen over zijn borst en keek aandachtig naar Ella. Ik vertrouw hem niet ofzo....."Oh, oke." Mompelde ik en Reyno plofde op bed.

"Ga je naar de show van Jayven vanavond?" vroeg hij en ik schudde mijn hoofd. "Nee, maar ik wou weggaan. Maar niemand kam op Ella letten." Zucht ik.

"Ik kan op haar letten." Zei Yassine. "Nee Dankje, ik zeg wel tegen Lya dat ze Amore mee neemt. Dan zijn we met ze vieren." Zei ik en hij glimlachte. "Ik ga naar beneden." Zei Yassine.

"Hij doet vreemd, ik vertrouw hem niet." Zucht ik. "Hij doet niks, Bilal zei precies het zelfde." Zei Reyno. "Ik meen het serieus, hij kijkt altijd naar Ella en het maakt me gek." Zei ik zuchtend.

"Als je je ongemakkelijk voelt zeg ik dat hij gewoon niet meer naar boven mag. Oke?" Ik knikte en stapte uit bed naar mijn badkamer die was verbonden met de kamer.

-

Een uur later...

Ik speelde met Amore haar voetjes terwijl ze lachte en gilde.

Mijn telefoon trilde twee keer voordat hij begon te rinkelen. Ik trok haar tegen mijn borst  aan en greep mijn telefoon uit het nachtkastje. 'Papi 😍' Ik rolde met mijn ogen. Jayven zit even op mijn telefoon en doet dit...

Ik nam op en hoorde op de achtergrond muziek spelen. "Ja?" Vroeg ik. "Laat me je ff-"

Voordat ik iets kon zeggen, hing hij op om me te laten zuchten. Een paar seconden later zag ik dat hij FaceTime probeerde en accepteerde ik het. Het scherm was een tijdje zwart voordat zijn gezicht in de camera opdook. "Heyyy." Zei hij met een brede lach.

"Hey, ben je nog steeds bij je show?" Vroeg ik toen hij even van de camera weg keek en toen weer naar mij keek. "Ja." Antwoorde hij. "Waar  is iedereen?" Vroeg ik. "Hier." Zei hij terwijl hij de camera omdraaide en ze liet zien. "Heb je al opgetreden?" Vroeg ik aangezien ze backstage waren.

"Nee zometeen, waar is Ella?" Vroeg hij. "Ze is bij Ly, ze zitten beneden naar de tv te kijken." Zei ik terwijl ik naar Amore keek die aan het eind van mijn shirt speelde.

"Waar is kleine meisjes Jayden?" Vroeg Jayven. Ik liet Amore zien in de camera en ze keek lachend naar Jayven. Hij zwaaide even en keek weer naar mij.

"Wil je morgen iets doen?" Vroeg hij terwijl ik  Amore neerzette en ze de kamer uit rende, waarschijnlijk naar beneden naar haar moeder. Ik stond op uit mijn bed en keek vanuit de kamerdeur toen ze naar beneden ging. "Waarheen?" Vroeg ik terwijl ik zag dat ze naar de woonkamer was gegaan.

"Gewoon, ergens." Zegt hij. "Wees specifieker, anders kan ik geen antwoord geven." Zei ik lachend. "Het is een verassing." Zegt hij. "Hoe laat?" Vroeg ik. "Rond 7." "Waarom moeten we zo laat gaan? Wat zijn je plannen voor daarna?" Vroeg ik.

"Gewoon misschien s-" "Gaat niet gebeurden." Zeg ik lachend. "Ik maak een grapje." Zegt hij terwijl hij zijn tong uit steekt in de camera.

"We gaan morgen eventjes praten ja?" Ik slik en knik. "Uhm oke." Antwoord ik.

"Ik bel je later, ik ga nu verder." Zei hij en ik knikte. "Oke." "Ik hou van je." Zei hij. Voordat ik kon antwoorden, hing hij op. Zou ik hem nog appen?

Ik: Ik ook van jou
Papi😍: Weet ik toch

Ik lach naar mijn scherm en verander zijn naam snel naar Jayven met een hartje.

Ma3lish.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora