41.

439 41 0
                                    

Christiana:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Christiana:

"Iedereen uit bed, ik wil jullie over 15 minuten in de eetkamer!!" Schreeuwde de moeder van Jayven terwijl ik op het bed kreunde. Ik hoorde een lichte kreun achter me en mijn ogen schoten open. Ik keek achterom naar Jayven en mijn lichaam verstijfde. Kan deze jongen niet als een normaal mens uit zijn het bed stappen voordat ik wakker wordt? "Ga weer slapen." zei hij terwijl hij zijn hoofd in mijn nek liet rusten. Hij deed zelfs zijn ogen niet eens een seconde open.

"Jayven sta op, ik wil dat niemand me zo bij je ziet." zei ik zuchtend. "10 minuten!" Schreeuwde Mariah, zijn moeder. Hij stond op en liep de kamer uit. Ik klom van het bed en ging naar de badkamer die met de kamer was verbonden. Twintig minuten later stapte ik de douchecabine uit. Ik wikkelde een handdoek om mijn lichaam en poetste mijn tanden. Nadat ik klaar was met mijn hygiëne, liep ik terug naar de slaapkamer. Shit, mijn ondergoed vergeten.

Jayven lag nu uitgestrekt op het bed en zag er nog steeds uit. Ik rolde mijn ogen met een kleine glimlach, terwijl ik naar mijn la liep en mijn beha en ondergoed uitdeed. Ik legde mijn bh over mijn schouder terwijl ik ondergoed uit de la pakte. Een witte Calvin Klein en een rode. "Draag de rode." Hoor ik Jayven zeggen, waardoor ik me omdraaide en zag dat hij nu op zijn rug lag met zijn hand voor zijn ogen. Ik smakte mijn lippen en keek weg.

"Waarom ga je het zelf niet aantrekken?" Zei ik toen ik mijn ondergoed pakte. "Ik haat jou." Hoorde Ik hoorde hem mompelen. "Ja, het zal wel." zei ik terwijl ik terugliep naar de badkamer.

1 uur later:

"Waarom duurde het zo lang?" Vroeg Cesar terwijl Jayvem en ik aan de eettafel zaten. Ik keek naar mijn vingers en maakte oogcontact met niemand. "Jayven heeft dr gesloopt." zei Cesar lachend. Ik keek hem boos aan terwijl hij bleef lachen.

"Verdomme, waarom misbruik je me?" zei hij terwijl hij naar zijn borst wreef. "Wat doe je met haar?" Vroeg Mariah. "Ik doe niks, waarom ben je zo nieuwsgierig?" zei hij terwijl hij een paar happen zijn roerei nam. "Jongen met wie praat je?" Zei ze toen ze zijn voorhoofd sloeg. "Christiana, als hij je ooit slaat, zeg het me, zodat ik hem kan vermoorden.", zei ze terwijl ze me aankeek. "Ze hebben toch niks gedaan." Zei Cesar.

"Laat haar met rust." Zei Kenza. Ik glimlachte. "Ja, safe d'r maar." Zei Cesar.

"Kun je een minuut even stil zijn?" Zei ik. Hij smakte op zijn lippen voordat hij naar zijn eten keek. "Duss.." zei Kenza terwijl ze haar blik op mij richtte. "Hoe oud ben je?" Vroeg ik. "19." Zei ik terwijl ik een slok nam van mijn sinaasappelsap nam. Ze knikt en neemt een hap van haar pannenkoek. "Waar kom je vandaan?"

"New York, maar ik ben hier opgegroeid." zei ik terwijl ik in mijn worst bijt. "Oh, waar in New York?" Vroeg ze. "Voor wat zo nieuwsgierig.." mompelde Cesar tegen haar, maar ik hoorde het. "Het komt goed, ik kom uit Queens." zei ik terwijl ik mijn eten pakte.  "Waar wonen je oude-"

"Uhm, ik en Nina hebben vandaag wat te doen." zei Jayven terwijl hij opstond. Ze keek hem verward aan terwijl hij me van mijn stoel optrok. Waarom is doet hij zo raar? "Waar-" "Stil."

Hij trok mij de eetkamer uit en naar de woonkamer. "Waarom ben je zo raar?" Vroeg ik om het onderwerp teveranderen toen ik eindelijk in staat was om mijn hand uit zijn greep te krijgen. Hij stond op het punt om naar mijn ouders te vragen en hij weet niets van hun, tenzij......

"Je hebt me gehoord." zei ik terwijl ik naar hem opkeek. Hij stopte halverwege en keek naar mij. "Ik weet niet waar je het over hebt." zei hij terwijl hij zijn lippen likte. "Die dag op het kerkhof. Je hoorde me wel. Ik zei dat je in de auto moest blijven." zei ik boos. Ik vind het niet leuk als mensen me zien huilen of emotioneel worden.

Het bewijst gewoon dat ik stiekem zwak ben. "Jayven, wees eerlijk, was je aan het luisteren?" Vroeg ik. Hij keek me een paar seconden aan voordat hij knikte. "Jongen, je bent zo verdomd nieuwsgierig." zei Mariah, waardoor ik achterom keek en zag dat ze de keuken uitkeek.

Ma3lish.Where stories live. Discover now