64.

366 37 5
                                    


Jayven:

"Kev, ik weet niet waar ik naar toe ga." zei ik met een zucht. We waren bij het tankstation. Nou eigenlijk waren Nasser en Amine buiten. Ik moest in de auto blijven. "Ik zei dat je bij het benzinestation moest blijven, ik en Amine kwamen jullie halen" zei Nasser. Ik keek door de getinte ruiten van de auto en zag dat mensen fotos maakte. Ik rol met mijn ogen en open de autodeur en stapte naar buiten. "Stel jullie voor dat iemand zomaar f-"

"Omg! Omg! JZ!" Roept een meisje.

Uhhhhg niet dit weer.

Christiana:

"Waarom zou ik dat d-" ik werd afgesneden door mijn telefoon die begon te rinkelen, ik keek naar het ID van de beller en rolde mijn ogen.

Nasser ❤️

Ik weigerde de oproep en keek naar Cesar." Zoals ik al zei- "

Nasser ❤️ wil FaceTimen......

Ik zuchtte en weigerde dat ook. Doden bellen geen mensen. "Waarom zou ik-"
Opkomende oproep van Jayven 😋

Oh, dus nu belt hij me zomaar? Ik heb dat ook geweigerd en mijn telefoon uitgedaan. Zoals ik al zei, waarom zou ik-"

Cesar's telefoon rinkelde en hij haalde hem uit zijn zak en liet me de beller zien.

Kevin 💯❤️

Hij antwoordde en ik zuchtte. "Wassup-". Ik greep snel de telefoon uit zijn hand en hing op. Zijn telefoon begon opnieuw af tegaan.

Jayven ❤️

Wat is er aan de hand?! Ik nam op en plaatste de telefoon op de luidspreker. "Praat." zei ik tegen Cesar. "Hallo." zei hij terwijl hij me vreemd aankeek. "Ewa." Zei Jayven.

Ik wist het. Hij is niet dood.

Cesar keek geschokt naar de telefoon, bevroren op de plek. Ik sloeg met zijn arm en hij knipperde een paar keer voordat hij naar me keek. "U-uh ... um ... H-hé" stotterde hij. "Waar zijn Kayden en Fayenne?" "Mama is met ze." Zei Cesar. "Waar is Christiana?" Vroeg Jayven. Ik keek naar Cesar en schudde snel mijn hoofd.

"Niet thuis." "Oh. Wie en waar?" Vroeg hij. "Ik weet het niet." Antwoorde Cesar. Het was een tijdje stil tot we een auto aan de andere kant van de lijn hoorden starten. "Ik - ik dacht dat je dood was. Waar ben je?" Vroeg Cesar. "Kevin zit recht!" Is dat Nasser?!

-

Volgende dag.

Ik ben met Lya mee gegaan naar haar echo, omdat Jayden er niet bij kon zijn. "Is dat niet koud?" Vroeg ik aan Lya toen de dokter de gel op haar buik aanbracht. "Een beetje." zei ze schouderophalend. Ik pakte mijn telefoon en klikte op Instagram.


♥ 20,159 vind-ik-leuksrapnieuwstv Wat denken jullie? Leeft hij nog of niet? @officaljz_1 @xchristianaveres

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

20,159 vind-ik-leuks
rapnieuwstv Wat denken jullie? Leeft hij nog of niet? @officaljz_1 @xchristianaveres

(bekijk alle 1292 reacties)
____________________________________________________________

Waarom taggen ze mij? Ik keek naar Lya en zag dat ze van het bed afstapte. "Ik ga dit eventjes uitprinten."zei de zuster en Lya knikte. Ze verliet de kamer, terwijl Lya de gel van haar buik veegde en haar shirt naar beneden trok. "Kunnen we ..." Lya werd afgesneden toen mijn telefoon begon te rinkelen. Ik keek naar de ID van de beller voordat ik opnam.

"Ja?"

"Hij is hier." fluisterde Cesar "Wie?"

"Nasser en Jayven."

"Waarom fluister je?" Vroeg ik toen de verpleegster terugkwam en Lya de twee foto!s van de echo gaf. "Hij is boos omdat je er niet bent, uhm hij komt in moet gaan." De telefoon hing op en ik keek erna.

Cesar 😘: Kom thuis hij is echt boos, m'n ma probeert hem te kalmeren maar het werkt niet. Schiet op

Ik rolde met mijn ogen. "Ik ben klaar." Zei ze terwijl ze me een van de foto's liet zien. "Sws een jongen." Zei ik. "Klaar om naar huis te gaan?" Vraagt ze. Ik knik en pak mijn tas.

Ma3lish.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu