99.

276 23 10
                                    

Christiana:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Christiana:

"Wie is dat?" Vroeg ik snel terwijl Jayden de deur opslot deed. "Ga je op een date met een opp? Vroeg hij schreeuw fluisterend terwijl er voetstappen naar de deur toe leidde gevolgd door geklop.

"Wat is een opp?" Vroeg ik. "Een vijand." Zei hij zuchtend. "Maak de deur open!" Schreeuwt Jayven. "Ik ben niet bang voor jou, Yassine is geen opp." Zei ik geïrriteerd terwijl ik langs hem heen liep om de deur te openen.

"Ben je helemaal gek geworden?" Vroeg Jayven terwijl hij me tegen de muur duwde. "Laat me los."

"Ik ga niet eens in discussie met jou. Ik pak m'n kind en ik ga weg."

"Nee, Ella is mijn kind. Ik ben verantwoordelijk voor haar en ik kan je aangeven als je aan me zit dus rot op!" Zeg ik terwijl ik hem weg duw. "Je staat niet eens op haar papieren Jayven. Je hebt geen gezag." Lieg ik.

"Blijf liegen Christiana!" Schreeuwt hij terwijl hij naar beneden loopt.

Ik zag Jaycelin naast Amine staan terwijl hij Ella vast had. Ik pakte Ella en liep naar boven. "Wil je tante Amina weer bezoeken?" Zei ik terwijl ik haat op bed legde. Ze kronkelde piepend rond en ik glimlachte.

Ik liep naar mijn kast en begon intepakken. Ik ben klaar met hem deze keer. Ik wil niets met hem te maken hebben...

Sorry voor dit saaie en korte deel. Ik heb laatste tijd geen inspiratie en ook weinig tijd. Ik probeer het volgende deel lang en leuk te maken..

Ma3lish.Where stories live. Discover now