84.

372 29 4
                                    

Christiana:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Christiana:

"Alles ziet er prima uit." Zei de verloskundige terwijl ik en Jayven daar het schermpje kijken. "Kk klein wollahi." Mompelde hij en ik kneep zijn arm stevig dicht, waardoor hij iets binnensmonds mompelde. Ik ging rechtop zitten en de vrouw gaf me een doekje om de gel uit mijn buik te vegen. Zodra ik het veg hat gehaald, trok ik mijn hemdje naar naar beneden en deed mijn hoodie aan. "Uw volgende controle is binnen 3 weken." Zei ze en glimlachte. Ik knikte. "Met hoeveel maanden moeten we stoppen met seks hebben?" Vroeg Jayven en mijn ogen werden groter toen de dokter grinnikte. "

"Nou, ze moet stoppen tijdens de laatste weken van de zwangerschap, omdat sperma een chemische stof bevat die zelfs de weeën kan stimuleren." Legee ze uit en Jayven knikte. "Er zijn ook bepaalde posities die je moet vermijden als de baby zich blijft ontwikkelen." voegde ze eraan toe. Ik lach awkward en knik.

We liepen uit het kantoor en liepen naar de parkeerplaats. Voordat ik de deur van de auto kon openen, greep hij mijn hand en trok me naar hem toe. "We kunnen elke avond nog doen wat we willen, teminste nu dan. We moeten genieten van dez-" "Jayven stop!" Zei ik boos. "Wat? Ik ben serieus." Zegt hij en geeft me een kusje. Ik glimlach en rol met mijn ogen.

Hij wou iets zeggen, maar hij werd onderbroken toen iemand zijn naam riep. "JZ!" Werd er geroepen. Ik zucht. "Ga maar, ik wacht wel." Zeg ik. Ik zat in de auto door mijn insta te scrollen terwijl hij foto's nam met fans. De autodeur ging open en ik keek hem aan. "Wat?" "Ze willen foto's met je maken." Zei hij en ik kneep mijn ogen dicht. "Oke, maar ik knuffel niemand." Zeg ik tegen hem. Hij lacht en helpt me uit de auto.

-

Een uur later...

Jayven stopte op onze oprit maar voordat ik uit de auto kon komen, renden Cesar, Amina en Jayden het huis uit en naar de auto. Ik opende de autodeur en ze trokken me eruit. Jayden stond achter me en deed mijn haar in een paardenstaart, terwijl ik ze verward aankeek. Cesar gaf hem een ​​scrunchie en hij wikkelde mijn haar in een knot.

"Wat raken jullie haar aan?" Vroeg Jayven terwijl hij Jayden weg duwde en Amina mijn oorbellen uit deed. "Omdat we mensen hebben om te klappen." Zei Amina. "Jania, Emily en een een of andere nigga. " Voegde Cesar er aan toe.

Ma3lish.Where stories live. Discover now