10.

598 48 0
                                    

Jayven (JZ):

Luister, ik heb geprobeerd om lekker te kort te spelen, maar ze ging haar limiet voorbij met die nep zwangerschapstunt. "Ik moet ff met je praten." zei ik, terwijl ik haar het winkelcentrum uit sleepte. "Shiii, hoezo trek je me zo?"  zei ze terwijl ik naar de achterkant van het winkelcentrum liep.

Leeg, perfect.

"Wat doe je -" Ik greep haar bij haar nek en sloeg haar tegen het gebouw. Maar niet te hard. Ik zou niet willen dat haar broer me dreigde te vermoorden, want dan moet ik hem eerst vermoorden. "Kijk, ik heb niks tegen kleine kinderen." begon ik. Ze keek me geschrokken aan terwijl ik haar nek een beetje kneep.

"Alsjeblieft idioot, je bent maar een jaar ouder dan ik." Ze haalde haar schouders op. "En ik ben vrij om te doen wat ik wil, ik hou niet van niggas zoals jij, klootzakken." Snauwde ze.Ik moet zeggen dat ze lef heeft. Ze praat nog steeds stront, hoewel ik haar hier kan doden en haar lichaam kan verlaten.

"Alleen omdat een of andere nigga je heeft verlaten, wil nog niet zeggen dat we allemaal hetzelfde zijn." zei ik. "Ik? Gedumpt?" ze lachte. "Ik doe niet aan relaties. Ik flex met iemand en ga weg. Net zoals jij." grijnsde ze. Ze staarde me aan en ik staarde ook terug.

Ik weet waarom, maar ze geeft me een kil gevoel. Ze is oke. "Laat je me gaan?" vroeg ze met rollende ogen. "Geef me een goede reden waarom." grijnsde ik. "Omdat als je het niet doet, ik je in je ballen moet trappen." Ik laat gelijk haar gaan.

Weet je, als je haar een minuut goed beschouwt, ziet ze eruit als een meid van 15 jaar oud. "Je bent een meid met pit." zei ik lachend. "Het dapperste wat ik ooit heb gedaan, was blijven leven zelfs als ik wilde sterven." Toen ze dat zei, liep ze weg. Er is iets niet goed met haar. Ik moet emotioneel en fysiek door haar muren graven.....

Ma3lish.Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon