53.

379 43 1
                                    

Christiana:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Christiana:

Ik slik. "Waarom wil je ons vermoorden? Omdat wij wel sucsesvol zijn?" zei Kiara volledig geïrriteerd. "Sneu. Altijd tegen jezelf praten en zeggen dat je denkbeeldige vrienden hebt. En we waren je niet aan het pesten. " zei Kiara terwijl ze opstond.

"Ik ben het zat dat jullie allemaal denken dat ik zwak ben." zei Aleyna en ik schopte haar, waardoor ze het mes liet vallen. Yassine (de jongen die haar ontvoerde voor Aylena) haalde de trekker over, en richtte op mij. Ga ik nu dood? Is dit mijn dood? Stopt het hier? Er zitten geen kogels in. Ik lach, stiekem bang asf.

"Het is leeg." Zei ik met rollende ogen. Hij snelde naar de deur, maar voordat hij het kon openen pakte Kiara het mes van de grond, en drukte het in de achterkant van zijn hoofd, hij viel achterover, waardoor de mes om dwars door zijn hoofd ging. "Oh, shit. Fuck! "zei ik terwijl Kiara en Aleyna keek. Doei doei Soufiane. "Laat ons gaan nu." Zei ik. Ze lacht. "Jullie denken echt d-"

"BOOEM!"

"Ihame, ga weg." zei ik terwijl ik haar van me af duwde. "Schatje, je weet dat het me spijt." zei ze terwijl ze me aankeek. Ze begon haar shirt uit te doen en ik rolde mijn ogen. Ik ben echt niet in de stemming voor de onzin van dit meisje nu. Ik stond op van mijn hotelbed en greep mijn telefoon in de badkamer. Ik deed de deur achter me op slot en leunde tegen de wasbak.

Ik: Heb je nog wat gevonden?

Ik zette de telefoon neer en wachtte tot hij zou antwoorden.

Hoe was ik zo stom om dit te laten gebeuren. Het is 2 weken geledem en er is nog steeds geen spoor van Christiana.  Dat is niet lang, maar wat als ze dood is? Mijn telefoon trilde en ik greep hem terwijl ik het antwoord las.

Nasser: Nee.

Ik zuchtte en wierp mijn hoofd achterover.

Ik: Waar is ze?
Nasser: Dat weten we niet, maar Kiara is bij haar.

"Jayvie, wat doe je?" Hoor ik Ihame zeggen.Ik zuchtte en smakte op mijn lippen. Waarom is ze hier? Ik heb dit meisje al 2-3 maanden niet meer gezien en ze verschijnt net als ik op tournee ben. Ik hoorde haar op de deur kloppen en ik balde mijn vuist.

Ik zwaaide de deur open en zag haar een beetje struikelen. "Wat wil je? Waarom de plotselinge terugkering in mijn leven? Wil je geld? Kleren? Wat moet je van me?" Vroeg ik na elke vraag een stap naar haar te zetten. Ze liep achteruit totdat ze achteruit tegen een muur liep. "Ik mis je." stamelde ze. Ik hoorde een klop op de deur, gevolgd door het openen van seconden later.

Ik keek naar mijn manager. "Meeting over 10 minuten." zei hij terwijl hij Ihame op en neer keek. Ik ging weg van Ihame en verliet de hotelkamer.

Ma3lish.Where stories live. Discover now