30.

441 37 0
                                    

Christiana:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Christiana:

"Lya!" Riep ik terwijl ik achter haar aan liep. Ze rende de trap af en ik volgde haar. Ze liep de hoek om naar de woonkamer en ik greep haar arm voordat iemand zag dat ze binnenkwam. "Wees stil." Zeg ik. "Dacht je echt dat ik iets zou zeggen?" Zei ze. "Ik probeer nooit een excuus te vinden voor schattige jongens."


"Schattig? Nee, apen zijn schattig." zei Jayden, waardoor we omdraaide en naar hem keken. "Nou, ik geef er om. Ik zei dat je schattig was, dus je bent schattig." zei ze terwijl ze hem op en neer keek.

O, ze durft wel.

"Ach, kijk naar jullie helemaal flirterig." zei Nasserdime terwijl hij hen keek met een valse glimlach. "Doe dat maar ergens anders, nier in mijn huis. Ga weg." Zei hij. Ik grinnikte en hij keek me aan. "Wat ben je aan het lachen?" Je moet ook gaan." zei hij, waardoor ik onmiddellijk ophield met lachen. "Wat bedoel je?" Vroeg ik. "Blijf bij JZ ofzo." zei hij terwijl hij naar boven liep. "Je weet toch dat het 2:56 uur is, toch?" Riep ik terwijl hij me negeerde en de trap op liep.

Flikker. "Hij verwacht echt dat ik nu in deze buurt ga rijden?!" Vroeg Lya terwijl ze naar zichzelf wees. "Wat als ik je afzet?" Zei Jayden toen hij zijn lippm likte. Gatverdamme. "En hoe zit het met mijn auto?" Vroeg ze zacht. "Je kunt het morgenochtend ophalen." antwoordde hij. Echt wanhopig hij.

"Probeer niks tho. " Zei ze terwijl hij hem sloeg terwijl ze naar de voordeur liep. Hij volgde haar achterna en ik schudde mijn hoofd. "Ben je klaar om te vertrekken?" Vroeg Jayven me stoorend van mijn gedachten. "Jayven, jij bent echt een mogool als je denkt dat ik uit huis verlaat als het bijna drie uur snachts is." zei ik terwijl ik naar de keuken liep. "Ik heb geen tijd voor deze shit, je gaat mee of niet." Zei hij vanuit de woonkamer. "Ik blijf h-" "Ze gaat, pak je spullen en vertrek." zei Nasserdine.

"Dus je laat me gewoon weg gaan met hem nu?" Vroeg ik hem hem. "Je neukt hem, dat kan je net zo goed mee."

"Voor de laatste keer, ik doe helemaal niks met hem, stop me van onzin te beschuldigen." Zei ik geërgerd. Het wordt echt vervelend nu. Ik zal nooit en ik herhaal, NOOIT seks hebben met Jayven.

Ma3lish.Where stories live. Discover now