63.

383 38 1
                                    

Christiana:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Christiana:

Ik duwde Cesar aan de kant en maakte eerst oogcontact met Jania. Ze grijnsde naar me en legde een hand op haar buik. "Oh hallo Chris." zei ze. "Noem me niet zo, we zijn niks van elkaar. " zei ik haar op en neer kijkend. "Hoi." Ik keek naar Emily terwijl ze Kayden in haar armen hield en ik mijn hoofd opzij liet hangen met een wenkbrauw op. "Waarom houd ze hem?" Vroeg ik aan Kenza. "Kay, kom." zei ik terwijl ik naar hem reikte en hij kronkelde de armen van Emily uit en rende naar me toe. Ik pakte hem op en legde zijn hoofd op mijn schouder.

"Wat doe je hier?" Vroeg ik. "Ik ben hier om de vader van mijn kind te zien." Bitch dat je niet naar het nieuws hebt gekeken, hij is dood." zei ik. "Hij is echt niet d-" "Dit meisje denkt dat ik lieg." zei ik lachend tegen mezelf. "Ik zal hem vinden en als ik dat doe, is hij van mij." Zei ze. "We weten allemaal dat Jayven je niet wilt." Zei Emily lachend.

Ik lach en kijk naar Kayden. "Ga maar naar Cesar toe schatje, ik kom zo." Zeg ik. Hij knikt en doet wat ik zeg.

-

Volgende dag:

"Wat voor domme vraag is dat? Het kan me schelen hoeveel ik Nasser haat, ik zet altijd mijn broer voor een jongen. Als je zou moeten kiezen tussen een meisje en Jayven, wie zou je dan kiezen?" Vroeg ik. "Mijn broer, duh." zei hij terwijl hij met zijn ogen rolde.

"Vraag me dan geen domme dingen meer." zei ik terwijl ik hem in het voorhoofd sloeg. Hij smakte op zijn lippen en griste mijn telefoon uit mijn schoot. "Wie is dat?" vroeg hij terwijl hij door mijn berichten scrolde. Hij ging naar mijn Instagram en ik pakte de afstandsbediening van de tv. "Me nicht." zei ik terwijl ik inlog op Netflix. "Ze is wel mooi." zei hij terwijl ze door haar Instagram scrolde.

"Stop gelijk."

Hij lacht stiekem.

Cesar:

"Ga weg a bledder." zei ik terwijl ik Kevin van me af duwde. Hij sloeg zijn arm om mijn schouders en lachte. "Ik kan een meisje voor je regelen als je wilt. " zei hij en ik rolde mijn ogen. "Heb ik je gezegd dat ik een relatie wil?" Zei ik.

"Nah, maar ze is echt goede." zei hij en ik zuchtte. "Ik wil geen meid." Zei ik. Ik ging naar de keuken en keek naar mijn moeder die me net riep. "Wat is er?" Zei ik. "Praat normaal tegen je moeder Cesa-"

"Wat is er nou?!"  Snauwde ik. Ze gaf me een klap. "Je weet met wie je praat, toch?" Zei ze. "Dat meisje een hele slechte invloed op je gehad." mompelde ze, maar ik hoorde het. "Ga dat meisje vertellen dat ze de afwas moet doen." zei ze en ik keek haar aan terwijl ze een wenkbrauw optrok.

"Hoezo?" Zei ik en ze keek me geschrokken aan.

"Toen Kentrell nog leefde, was dat meisje je beste vriend." zei ik en ze rolde haar ogen. "Jij bent boos op haar voor niks. Wat heeft ze jou precies aangedaan? " Vroeg ik, wachtend op haar om te antwoorden. Ze stond daar alleen maar naar me te kijken en ik lachte. "Precies. Niks." Ik liep de keuken uit en ging naar boven naar mijn kamer.

Christiana:

Ik keek op van mijn telefoon naar Kenza en Fayenne. "Kom is schatje!" zei ik lachend en ze liep langzaam naar me toe. Ik hielp haar op bed en knuffelde haar, waardoor ze op mijn schoot ging zitten. "Ging je naar de dokter?" Vroeg ik. Ze knikt. "Ze heeft griep, over een paar dagen gaat het wel beter." Zegt ze. Ik knik.

Ze legde haar hoofd op mijn borst en ik haalde hij mijn hand door
haar haar. "Kom je terug naar beneden?" Ik schudde nee, en ze lachte. "Als hun weggaan." zei ik en knikte voordat ze wegging. "Wil je Jayven zien?" Vroeg ik aan Faye en ze knikte.

"Maak je geen zorgen, hij zou snel thuis komen." zei ik terwijl hij langzaam zijn ogen dichtdeed. Hij denkt echt dat ik dom ben ofzo, ik weet dat hij niet dood is en ik weet dat hij ook onderweg is omdat ik weet dat hij heeft gezien wat ik en Cesar gisteren hebben gepost. Fayenne viel in slaap en ik legdehaar hoofd op een kussen.

Ma3lish.Where stories live. Discover now