28.

462 38 1
                                    



Christiana:

16:48.

Ik hoorde het alarm af gaan, maar ik heb het gesnoozed. Vijf minuten later ging het weer af, maar deze keer draaide ik het uit en ging ik terug naar bed.

17:48 uur.

"Christiana?". "Nina?"."Wat." Zei ik droog met mijn ogen nog steeds gesloten. "Moet je niet naar dat feest?" Vraagt hij, ik knik. "Het is tien voor 6."

Wat? Ik rende uit bed en liep de badkamer in. 20 min later: Toen ik uit de douche kwam droogde ik mezelf af en wikkelde mezelf in een handdoek. Ik ging terug naar mijn kamer en trok mijn lingrie aan. Mijn telefoon begon te rinkelen en ik keek naar de ID van de beller.

'Jayven❤️'

"Niet de juiste tijd om te bellen JZ." mompelde ik bij mezelf terwijl ik mijn hvoor de helft vlocht en de rest in een staart deed. Snel krulde ik mijn haar en deed mijn babyhaar.

Net toen ik aan de laatste edges deed, ging mijn slaapkamerdeur open

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Net toen ik aan de laatste edges deed, ging mijn slaapkamerdeur open. Ik keek naar Kentrell. "Kan je niet kloppen?" Zei ik toen hij me op en neer keek. Ik wikkelde mezelf weer in de handdoek en greep mijn outfit naar de badkamer. "Kleine kom hier. '" zei hij terwijl hij probeerde me te grijpen, maar ik draaide om en liep rechtdoor in de badkamer, en ik de deur achter me dichtdeed. Outfit:

Toen ik eenmaal gekleed was, liep ik de badkamer uit

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.




Toen ik eenmaal gekleed was, liep ik de badkamer uit. Jayven zat op mijn bed en scrolde door zijn telefoon en ik liep meteen naar de spiegel en deed wat lipgloss op. Mijn telefoon trilde en ik keek ernaar.

Lya❤️: Ik ben er kom naar buiten!!
Ik: Omw

Ik greep mijn tas en liet mijn telefoon, geld, lipgloss, kauwgom en mijn zakmes erin vallen. "Doei Jayv-" toen ik op het punt stond mijn kamer uit te lopen, greep Jayven mijn arm. "Waar ga je heen?" vroeg hij. "Een feestje." zei ik terwijl ik van hem wegliep. "Met wie?" "Me vriend." zei ik terwijl ik mijn kamer uitliep. Ik hoorde zijn voetstappen achter me toen ik naar beneden liep. "Nasserdine ik ga." riep ik terwijl ik mijn huissleutels pakte. "Oke".

"Christ-". "Dag JZ". Ik liep het huis uit en deed de deur achter me dicht. "Je ziet er mooi uit!" Gilde Lya ton ik in haar auto sprong. "Ty." zei ik terwijl ik haar een knuffel gaf.
Ik kreeg een bericht en ik greep mijn telefoon uit mijn tas.

Jayven❤️: Tegen wie deed jij stoer
Ik: Jou. Jij was de enige die in me kamer was.
Jayven❤️: Denk je dat ik grapjes maak, wacht maar tot ik je zie ik hoek je he
Ik: Het zal wel

Hij denkt echt dat hij alles is, mooi niet.

Ma3lish.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu