76.

373 30 7
                                    


Jayven:

(Verjaardag deel 3.)

Ugh, ik heb mijn neef nog zo gezegd dat hij me moest berichten als het aankwam, maar nee. Dat meisje moet mij sms'en en persee een hartje erbij zetten. "Amine, ga die shit ff ophalen voor mij." zei ik terwijl ik mijn autosleutels naar hem gooide. Hij ving het op en stond op van de bank en trok zijn broek omhoog.

"Ik ga Kevin ophalen." Zei Nasser, opkijkend vanaf zijn telefoon. "Kom je baby?" vroeg hij terwijl hij naar Amina keek. Ze knikt en ze staan ​​allebei op. "Ik ga mee." Zei Jayden en ze gingen weg en lieten mij, Kenza, Ihame, Bilal (mijn neef), Cesar en Lya achter. "Ik ga naar Chris." zei Lya die op stond. "Nee, ik ga." zei ik terwijl ik naar de trap liep. "Baby ..." zei ik terwijl ik naar haar toe liep. Ik hoorde haar snuffelen en ik zuchtte. "Chr-" "JZ, laat me met rust." zei ze. Ik haat het wanneer ze me zo noemt en ze weet dat. Ik keek haar aan en kantelde mijn hoofd opzij.

Ik gaf haar een harde klap op haar kont, waardoor ze omhoog sprong. "Auw! Wat moet je!?" Schreeuwde ze. "Noem mij niet zo, het is Jayven voor jou." zei ik. "JZ JZ JZ JZ! Wat wil je er tegen doen?" zei ze terwijl ze onder haar ogen veegde. "Ik heb geen zin in grapjes." Zei ik. Ik leunde tegen de voorkant van het bed terwijl ze op het bed voor me neerknielde.

"Ik wacht..." zei ze terwijl ze me recht in de ogen keek. "Op?" "Wie is Nouhaila?" "Me sidechic-" "Jayven, ik heb geen zin hier in." Zucht ze. "Je weet dat ik en grapje maak. Ze helpt me met iets." zei ik, terwijl ik wreef over de plek die ze net had geraakt.

"Ga je vreemd? Want als ik er achter ko-" Ik lach en keek haar aan alsof ze gek is. "Wat zeg jij? Waarom denk jij zo?' Ik hou van je Christiana, dat weet je. Ik zet niks voor niks een ring om je vinger. " Zei ik terwijl ik haar knuffelde.

Ze zucht en legt haar hoofd op mijn schouder. "Jayven?" Vraagt ze. "Ja?" "Hoeveel heb je uitgegeven aan deze verjaardag?" Vraagt ze. "Huh?" Vroeg ik alsof ik haar niet hoorde. Ik kan haar dat niet vertellen. "Hoeveel heb je uitgegeven voor mijn verjaardag?" Herhaald ze.

"Je ruikt lekker." Zei en pak haar kont vast om het onderwerp veranderen. "Dankjewel, maar h-" "Waarom wil je dat weten?" Vroeg ik terwijl ze haar hoofd ophief om naar mij te kijken. "Jayven hoeveel geld heb je uitgegeven? Niet veel hopel-" "Lieverd, maak je daar maar geen zorgen over, ik hou van je." zei ik terwijl ik haar kuste. Ze kuste en beetje terug en trok toen weg.

"Gewoon, ik wil weten hoeveel ik voor jou verjaardag moet hebben." Zei ze en pruilde lichtjes en ik zuchtte. "Misschien 4-5 duizend euro." Zei ik. Haar ogen werden groter toen ze van me sprong. "Jayven, waarom?!" Ik lach. "Maak je geen zorgen baby, je bent me vrouw nu en ik doe het graag. Je weet dat ik van je hou."

Ze glimlacht en staat op. "Ik hou ook van jou." Zei ze en liep naar de spiegel. Ze deed haar haar in een hoge knot en we keken elkaar aan via de spiegel. Ik ben zo trots om haar mijn vrouw te noemen.

Ik trok haar naar het bed en deed haar shirt omhoog. "Oh, je draagt ​​geen bh." Zei ik. "Het is comfortabel." Mompelde ze terwijl ik haar oppakte en haar op het bed gooide.

Ik trok mijn shirt uit en stond op het punt bovenop haar te klimmen, maar er raasde iets door mijn hoofd. Kan niet laten gebeuren wat er met Kayden is gebeurd. Ik liep naar de deur en sloot het op slot. Laten we zeggen dat hij binnenkwam toen ik hoofd kreeg..

"En je kunt beter niet met die onzin komen vandaag dat je geen cond-" Zei ze terwijl ik bovenop haar klom. "Je weet dat ik er geen heb." Mompelde ik terwijl ik haar nek kuste."Ugh, laat ook maar." Zei ze en ik keek snel naar haar op. "Wat er ooit groeit, je gaat geen abortus doen." zei ik en ze keek me een tijdje aan voordat ze lachte.

"Er gaat niks groeien." Zei ze. "Ik meen het." Zei ik terwijl ze mijn broek losmaakte. "Uhu."








Amina - Vriendin van Nasserdine.

Amina - Vriendin van Nasserdine

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Ma3lish.Where stories live. Discover now