101.

303 28 7
                                    


Jayven:

"Gefeliciteerd baby." Zei Selma terwijl ze me en kus gaf. Ik trok terug en ze zuchte. "Wat is er?" Vroeg ze. "Niks." Antwoorde ik.

"Weet je het zeker?" Vroeg ze. "Ik zei al ja." Zei ik geïrriteerd. Ik trok mijn telefoon uit mijn zak en zag 15 gemiste oproepen van mijn moeder. Wat moet zei nou weer? Ik bel haar terug.

"Waar ben je?" Vroeg ze boos. "Ma, je woont aan de andere kant van de straat!" Zei ik geïrriteerd en ik hoorde iemand op de achtergrond praten.

"Boeit me niet. Kom hier heen nu!" Ze hing op en ik rolde met mijn ogen. "We gaan zo naar m'n moeder. " Zei ik terwijl ik de keuken uitliep.

-

Een paar minuten later..

"Mama?" Riep ik terwijl ik voordeur open deed. Selma stapte langs me heen terwijl ik de woonkamer binnen liep. Ik zag Cesar naar beneden lopen met Ella in zijn armen. Hij keek me aan, rolde met zijn ogen en ging naar de keuken.

"Hey Selma." Zei mijn moeder lachend. Ik zag Christiana naar beneden lopen samen met Amina. "Je hebt geneukttt!" Zei Amina lachend tegen Chris en ik trok een wenkbrauw op.

"Alleen gezoe- Oh Hey!" "Hoi." " "Waar is Cesar?" Vroeg ze en Selma wees naar de keuken. "Je ziet er echt mooi uit!" Zei Amina tegen Selma.

Selma:

Ik ging op de bank zitten, maar Amina greep mijn hand terwijl Christiana haar jurk een beetje naar beneden trok. "Wil je met ons mee naar de stad?" Vroeg ze.

"Tuurlijk." Antwoorde ik terwijl Jayven de keuken uitliep. We stonden op van de bank en Christiana liep naar Ella.

Ze kuste haar wang en Ella lachte. "Ik koop je wat lekkers voor jou oke mama's? Zei ze terwijl Ella zich in de armen van Jayven wrong.

"Selma, kom." Zei Amina. Ze liep naar de voordeur en ik volgde haar achterna. Nooit gedacht dat ze aardig voor me zouden zijn.

Christiana:

"Wil je een paar dingen voor me mee nemen schat?" Vroeg Mariah. Ik knikte. "Tuurlijk." "Ik app je wel lieverd!" Riep ze terwijl ze terugliep naar het huis en ik opende de autodeur en zwaaide haar uit.

Eenmaal aangekomen in de stad gingen we als eerst de mac in.

"Gaan we hier na naar de bershka?" Vroeg ik terwijl ik en slok nam van mijn milkshake. Amina knikte. "Daarna naar de Zara." "En daarna naar de kruitvat voor Mariah."

Ze knikte en we aten verder.

Ma3lish.Where stories live. Discover now