104.

308 29 9
                                    


Christiana:

Ik wikkelde de handdoek strak om mijn lichaam en haalde diep adem terwijl ik de deur van de badkamer langzaam opende.

Ik zag hem alleen in zijn boxer op het bed zitten, waardoor ik me nog schuldiger voelde. Ik slikte en sloot de badkamerdeur achter me terwijl hij lachte.

"Het was een vergissing. Niks bijzonders." Zei ik terwijl ik naar het bed liep en mijn kleren verzamelde.

"Je doet alsof je niet degene bent die op mij kwam." Zei  hij terwijl hij me beetpakte, voordat ik weg kon lopen.

Ik stond tussen zijn benen terwijl zijn armen om mijn middel waren gewikkeld. "Er is niks mis mee tho.." Zei hij terwijl zijn handen langzaam een weg maakte naar mijn kont.

"Jayven stop." Zei ik terwijl ik zijn hand weg haalse en hij lachte. "Stop met weigeren, niemand hoeft dit te weten." Fluisterde hij terwijl hij mijn hand kuste.

"Selma d-" "Selma doet laatste tijd toch raar." Mompelde hij tegen mijn huid en ik slikte hard.

Hij wikkelde de handdoek van mijn af lichaam en liet hem op de grond vallen. "Jayven!" Riep ik terwijl ik de handdoek op pakte. "Hmm?" "Alsjeblieft, stop gewoon. Ik ga niet nog een keer seks met je hebben." Zei ik zachtjes en hij zuchtte.

"Daar gaat het ook niet om." Zei hij. "Kun je me thuisbrengen?" Vroeg km. "Natuurlijk, zeg maar wanneer je klaar bent." Zei hij terwijl hij zijn telefoon pakte van het nachtkastje.

Ik pakte mijn topje op van het bed en besefte dat hij hem kapot heeft gescheurd. Uit boosheid. Hij moet echt zijn agressie uiten op wat anders. Kickboksen ofzo...

"Wat moet ik nu dragen?" Zuchtte ik.

"Draag een van de mijne." Zei hij zonder naar me op te kijken. Ik liep naar de badkamer en deed de deur achter me dicht.

Ik ben hierheen gekomen om Ella's speen en fles op te halen en heb uit eindelijk seks met hem gehad. Ik voel me zo dom! Echt gewoon dom.

Een paar uur later...

"Dus het was het lichaam van mama?" Vroeg Nasser. "Ik denk het niet, ik ben klaar met haar leuugens. Ze komt toch weer opduiken over een paar jaar." Zei ik zuchtend.

"Soms vraag ik me af wat er door het hoofd van die vrouw gaat." Zei hij terwijl hij naar zijn telefoon keek. "Hoe gaat het met Amina?" Vroeg ik om het onderwerp te veranderen en hij knikte.

"Gaat wel. Alleen haar moodswings en ze eet kk veel!" Zei hij en ik grinnikte. "Laatst at ze gewoon augurk met hagelslag." Zei hij en ik lachte. "Het is maar een fase." Zei ik.

"Dat hunkeren moet echt stoppen, want ik verlaat mijn huis niet nog een keer om 12 uur snachts voor haar noodles te kopen." Mompelde hij.

We lachten een beetje voordat we in een stilte vielen. Hij stond op van het bed en ging op de grond zitten, terwijl hij zijn telefoon in de lader deed.

"Wat is dat?" Vroeg hij terwijl hij keek naar me
nek. "Wat?" "Zuigzoenen in je nek, en van wie is dat shirt?" Zei hij en ik keek naar het shirt en besefte dat het van Jayven was.

"Ik weet niet waar je het over hebt." Zuchtte ik. "Ja, jij en JZ hebben weer of niet?" Zei hij. "Helemaal niet!"

"Wie is dit dan?" Vroeg hij terwijl hij zijn telefoon liet zien. "Wie heeft dat geposted?" Vraag ik.

Hij haalde zijn schouders op en keek hem boos aan. "Amine." Mompede hij. "Ik haat hem!" Kreunde ik terwijl mijn telefoon begon te rinkelen en ik keek naar de beller, en zag dat het Selma was.

"Je gaat problemen krijgen." Zei Nasser lachend. De telefoon ging nog een keer over, voor ik vol werd gespamd met berichten.

Ma3lish.Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon