19.

502 44 1
                                    

Christiana:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Christiana:

"Waarom zing je allemaal scheldwoorden?" Vroeg Jayven. "Niet boos zijn, ik kan er niks aan doen dat niemand je wilt." Zeg ik lachend. Hij reageerde niet, en stopde voor een grote villa. "Kom je nog, of moet ik de auto op slot doen en naar binnen gaan?" vroeg hij. "Nee, ga jij maar alleen. "zei ik terwijl ik mijn armen over elkaar sloeg

"Ik heb eten."  zei hij." Ik blijf 30 minuten, niet langer. "zei ik toen ik uitstapte. Ik heb honger dus, 30 minuten kan geen kwaad. sloot de autodeur en volgde hem naar de voordeur.

"Geen geschreeuw en geen scheldwoorden." waarschuwde hij toen hij de sleutel in de deurknop plaatste. "Ik zeg wat ik wi-." draaide zich om en keek me aan, zijn ogen leken donkerder dan normaal "Goed, geen scheldwoorden." Zei ik  toen hij eindelijk de deur opende.

"Waarom niet eigelijk? Je woont toch alleen?" Zei  ik terwijl we door het huis liepen. Ik deed de deur dicht." Je hebt gelijk, maar ik ben niet alleen nu." zei hij. "Kayden en Fayenne!" Schreeuwde hij.

Ik hoorde piepkleine voeten dichterbij komen en de twee kleine schatjes verschenen, samen met een lelijke babysitter, Jayden.

"Kijk naar jullie, looking cute en shit." zei hij terwijl hij me kneep in mijn wang . '"En shit." Herhaalde Fayenne, waardoor Jayven Jayden op zijn hoofd sloeg.

"Ik zei je om te stoppen met zo praten!" Schreeuwde hij.." Shit, sorry."

"Shit shit shit!" Schreeuwde Kayden. Jayden rende de trap op met Jayven achter hem aan rennen en ik lachte.

"Ben jij Jayven's vriendinnetje?" Vroeg Kayden. "Nee! God nee. We zijn vrienden." zei ik glimlachend naar hen."Vriendinnetje." herhaalde Fayenne opgewonden." Nee, een vriendin." Zei ik weer. "Mooie haartjes." Zegt Fayenne terwijl ze aan mijn haar zit, ik lach. "Dankjewel popje."

Ik hoor Jayven schreeuwen, ik vraag me af wat daarboven gebeurt. Ik werd uit mijn gedachten getrokken toen ik voelde dat iemand aan mijn arm trok. Ik keek naar Kayden en wees naar de deur. "Gaan we eten halen?" vroeg hij. Ik dacht dat die kneus zei dat hij eten had.

Kayden en Fayenne zijn tweeling. De kinderen van Jayven's broer, alleen hij is voor een jaartje in Cura. Dus zijn ze bij Jayven.

"Eh, tuurlijk." antwoordde ik. Hij rende naar de bank en pakte zijn schoenen eronder vandaan. Hij ging op de grond zitten en probeerde ze zelf aan te doen.

Aww, hij is zo schattig. Toen hij ze eenmaal aan had gedaan, kwam hij naar me toe om me zijn veters te strikken. Ik hielp Faye ook haar schoenen aantrekken en pakte Jayven's autosleutels van de bank. Ik neem aan dat hij het daar achterliet.

"Waar willen jullie naartoe?" Vroeg ik terwijl ik de voordeur opende. "Burger!" zei Kayden. Ik knik en help ze in de auto. Oké, hoe moet ik dit doen? 2 kinderen, geen autostoelen en een Lamborghini. Ik zuchtte en bond ze vast op de passagiersstoel. "Jullie gaan gewoon zitten en zien er mooi uit, oké?" zei ik terwijl ik mijn gordel om deed.

"Dit is eigenlijk ontvoering." mompelde ik tegen mezelf toen ik de auto startte. Niet mijn fout, hun hadden honger, dus nam ik ze mee om wat te eten.

Ma3lish.Where stories live. Discover now