97.

305 26 5
                                    

Christiana:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Christiana:

Ik keek naar Jayven Ella op zijn schoot stuiterde en ik op de bank ging zitten, voordat ik naar zijn nieuwe vriendin keek en haar zag rondkijken in de woonkamer. Ik ben er gewoon stil van, misschien is dit wel beter zo?

De bel ging en ik stond op van de bank. Ik opende de deur zonder door het kijkgaatje te kijken en kwam oog in oog te staan ​​met Yassine.

"Hey." Zei hij zachtjes terwijl hij zijn handen in de zakken van zijn hoodie stopte en naar me keek. "Hoi?" "Eh, kan ik even met je praten?" Vroeg hij.

Ik knikte en stapte het huis uit en deed de deur achter me dicht. "Kijk, je zou kunnen denken dat ik raar ben of zo, maar eerlijk gezegd, ik wil je gewoon leren kennen." Zei hij.

"Wie zei dat ik dacht dat je raar was?" Vroeg ik. "Ik weet dat ik misschien een beetje vaag over kwam." Zei hij.

"Zullen we misschien een keer ergens eten?" Vroeg hij en ik zuigde aan mijn lip. "Waarom?" "Ik vind je een leuk meisje." Zei hij zacht. Ik knik en geef hem een ​​kleine glimlach. "Oké, haal me morgen om 7 uur op." Zei ik voordat ik de deur opendeed.

Hij glimlachte terug en liet zijn witte tanden zien en knikte. Hij liep weg en ik ging terug naar huis, en sloot de deur achter me. Ik ging terug naar mijn plek op de bank. Mijn blik verschoof naar Selma (nieuwe vriendin van Jayven)

Jayven liep de woonkamer binnen met Ella op zijn nek, hij rende rondjes door de woonkamer en ze lachte hard. Hij glimlacht en legt haar weer neer op de grond

"Mag ik haar vasthouden?" Vroeg Selma. "Wat?" "Mag ik haar vasthouden?" Herhaalde ze. Ik keek naar Ella en knikte langzaam

Ze vroeg het tenminste. Ze tilde haar op en Ella keek haar droog aan. Ik grinnikte een beetje en keek naar mijn telefoon

Ik scrolde tussen mijn gallerij en vond een foto van Yassine. Ik stuurde hem in de groepsapp van mij Lya, Amina en Jaycelin.

Amina (15:12): Hij is wel cuteeeLya (15:13): Ahwww hij is mooi!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Amina (15:12): Hij is wel cuteee
Lya (15:13): Ahwww hij is mooi!!

Ik glimlachte en keek op van mijn telefoon en zag Jayven's hoofd op Selma schoot leggen terwijl hij naar zijn telefoon keek. Ze had Ella wiegend vast. Ik stond op van de bank terwijl Jayven me aan keek.

Ik rolde mijn ogen en nam Ella van Selma en bracht haar naar boven naar haar kamer. Zodra ik haar in haar wieg zette, voelde ik iemand mijn heupen vast pakken. "Wat is er?" Vroeg ik, wetende dat het Jayven was. "Ik mis je." Zei hij zacht terwijl hij mijn nek kuste. Ik duwde hem weg, waardoor hij achteruit stapte.

"Zeg dat maar tegen je nieuwe vriendinnetje." Zei ik terwijl ik langs hem liep om de babyfoon aan te zetten. Ik deed het raam in haar kamer dicht voordat ik het licht uitdeed.

Ik leip de kamer uit met Jayven nog steeds achter me aan. "Nin-" "Mijn naam is Christiana." Zei ik terwijl ik naar beneden ging. Toen we de woonkamer binnenkwamen, hoorde ik hem zuchten. "Kom Selma, we gaan." Zei hij terwijl hij langs me liep.

Ik rolde met mijn ogen en ze stond op van de bank toen hij naar de deur liep. "Dag."Zei ze terwijl ze naar me zwaaide. "Doei." Zei ik glimlachend. Ze volgde hem de deur uit en hij sloeg hem dicht. Sukkel, echt een sukkel...

Ma3lish.Where stories live. Discover now