43.

426 34 1
                                    

Christiana:

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Christiana:

"Psst."

"Christi-"

"Wat?" Zei ik geïrriteerd. Ik neem niet de moeite om mijn ogen te openen of van mijn comfortabele houding te veranderen voor niks. "Mag ik je lotion lenen?" Vroeg hij. Mijn ogen gingen open toen ik hem vies aankeek. "Je gaan niet a-" "Wat?! Nee, ik heb een meisje in mijn kamer, maar ze wil lotion voordat ze weggaat." zei hij terwijl hij me vol afschuw aankeek. "Ik trek niet af." zei hij terwijl ik naar de fles Victoria Secrets-lotion op het dressoir wees. Hij greep het en liep de kamer uit. Ik kreunde en leunde achterover en trok de dekens over mijn hoofd. Tss, een meisje. Ik sloot mijn ogen en dreef weer in slaap.

Kerst:

"Wat is er mis met jullie?" Zei Jayven die naar beneden kwam met Kayden in zijn armen. "Het is zo vroeg en jullie zetten kerstmuziek aan." zei hij terwijl hij de muziek uit deed. "Oh kijk, de Grinch is hier om kerst te verpesten." zei Kenza. Ik grijnsde. "Het is niet vroeg. Het is half 9." zei Vienna. "Het maakt me uit hoe laat het is. Als ik zeg dat het vroeg is, dan is het vroeg." Zei hij. "En wat hebben jullie aan?" Vroeg hij.  "Leuk toch?" Zei ik terwijl ik een rondje draaide.

  "Leuk toch?" Zei ik terwijl ik een rondje draaide

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De outfit van mij, Kenza en Vienna.

Hij keek ons ​​van top tot teen aan en lachte. "Jullie willen echt niet dat ik dat antwoord geef." Hij zei lachend tegen zichzelf en ging naar de keuken. "Homo." Mompelde Vienna. "Dusss... wie wil er naar het winkelcentrum?" Vroeg Kenza. "Ik!" Zei Vienna opgewonden en liet ons naar haar kijken. "Waarom gedraag je je zo?" Vroeg ik toen ik mijn telefoon van de salontafel pakte.

Onbekend nummer: Hey
Ik: Ik ben nu echt niet in de stemming, dus wie is dit?
Onbekend nummer: Je weet niet wie dit is.....?
Ik: Anders zou ik het niet vragen.
Onbekend nummer: Dit is Jayh. De jongen die je hebt ontmoet in het winkelcentrum.
Ik: oh. Hoe kom je aan mijn nummer?
Onbekend nummer: Heb connecties 🤫
Ik: Dus je bent een stalker?

"Met wie praat je?" Ik sprong overeind en liet mijn telefoon bijna vallen toen ik achterom keek naar Jayven, die nu een zak warme hapjes aan het eten was terwijl Kayden diep in zijn armen lag te slapen. "Waarom laat je me zo schrikken?"

"Mag ik je telefoon?"

"Waarvoor?" Elke stap die ik van hem wegnam, deed hij een stap naar me toe, totdat ik uiteindelijk mijn rug tegen een muur voelde. "Shit." mompelde ik. Ik keek naar hem op toen ik mijn telefoon achter me plaatste. "Jayven, er is niets te zien." zei ik met een kleine zucht. Ik weet tenminste dat hij niet te veel kwaad kan doen, omdat Kayden in zijn armen slaapt. "Geef die telefoon of ik breek het." zei hij nonchalant. "Jongen, we zijn niet samen ofzo."

"Je hebt gelijk, we zijn niet samen, maar ik bezit jou." zei hij, dichter naar mijn gezicht leunend. "Geef."zei hij op een lage toon. "Je bezit mij niet. En nee. Het is MIJN telefoon." zei ik terwijl ik mijn armen over elkaar sloeg. "Ik kan Kayden gewoon boven leggen en je slopen."

"Niets dat ik niet aan kan." zei ik zelfverzekerd, maar van binnen ben ik puur zwak. Ik zucht en kijk in zijn licht bruine ogen. Zijn krullen vallen er een beetje voor. Hij likt zijn volle lippen en ik kijk snel weg. "Echt?" zei hij grijnzend terwijl hij een wenkbrauw boog. Ik knik en hij trok van me weg. "Aight." zei hij terwijl hij wegliep. Wacht, wat houdt dat in?

 Wacht, wat houdt dat in?

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Aylena:

"Nog drie dagen totdat we het plan zullen doorlopen. Als Inaya dan niet komt opdagen, doen we het zonder haar." zei ik tegen Kiara toen ik naar een foto van Christiana keek.

Ik hoop dat je geniet van de vakantie Veres, want het duurt niet lang meer voor je leven eindigt. Ik keek naar Kiara en zag dat ze nerveus naar haar nagels keek. Misschien als dit allemaal doorgaat, zal ik haar ook vermoorden.

Ma3lish.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu