103.

342 26 9
                                    


Christiana:

"Laat me los!" Schreeuwde ik terwijl ik naar adem hapte.

Selma keek naar de deuropening en liet haar telefoon vallen. Ze schreeuwde Bilal en Jayven en ze kwamen gelijk.

"Ik dacht dat we klaar waren met deze bullshit!" Zei Bilal lachend terwijl Jayven zijn pistool pakte.

Yassine kwam naar beneden komen met Ella in zijn armen, maar hij stopte bij de laatste stap en slaakte een diepe zucht. "Serieus, laat haar gaan!" Zei hij. "Heb jij hier iets mee temaken?" Vroeg Jayven terwijl hij het pistool op Yassine richtte.

"Niet doen!" Schreeuwde ik terwijl ik de persoon achter me in zijn buik duwde, waardoor hij het geweer neerlegden en kreunde, terwijl ik het onder de bank schopte.

"Wat is er mis met jou?" Schreeuwde ik terwijl het pistool uit zijn handen schopte. "Je ziet dat hij mijn kind vasthoudt en jij richt een fucking pistool op hem!" Zei zei ik terwijl Yassine naar me toe kwam en Ella gaf.

"Dit ging goed!" Zei de man lachend terwijl er een andere man het huis binnen liep.

Hij lachte en deed zijn masker af. Nasserdinne?

"Wtf! Waar slaat dit op?!" Roep ik boos.

"Je hebt een verdomd pistool op me gericht!" Zei ik. "Het was een grapje! En die was nep." Zei hij lachend terwijl hij naar me toe liep. Hij kuste mijn voorhoofd en omhelsde me.

"Dus je bent geen opp of iets?" Vroeg Bilal terwijl hij naar Yassine keek. "Nee!" Antwoordde hij.

"Ik zei het toch." Zei ik. "Ik mag hem nog steeds niet, en wat doet hij alleen boven met mijn kind?!" Schreeuwt Jayven. "Jayven, ik heb hier geen zin in." Zei ik terwijl ik mijn hand tegen zijn gezicht drukte toen hij naar me toe liep.

Hij sloeg mijn hand weg en ik gaf Ella aan Michael, omdat ik wist dat dit gek ging worden.

Ik sloeg hem terug, en ik schopte hem tegen zijn buik. We begonnen met vechten, totdat ik viel en hij bovenop me viel. Hij lachte een beetje en ik rolde met mijn ogen.

"Ga van me af." Zei ik. "Nee." "Selma help me!" Zei ik en draaide mijn hoofd om naar haar te kijken.

"Ik kan het niet helpen. Sorry." Zei ze lachend. "Jayven je verplettert me. Sta op!". Ik sloeg op zijn rug en hij stak zijn hand op en sloeg zachtjes op mijn gezicht.

Ik keek hem boos aan terwijl hij naar me glimlachte terwijl ik met mijn gezicht speelde. "Ga weg. Zei terwijl ik probeerde zijn hand weg te bewegen.

Ik zag Nasser naar de keuken lopen en Bilal ging op de bank zitten. "Kijk naar ze!" Zei Nasserdinne terwijl hij ons filmde.

"Stop met filmen." Zei Jayven. Ik ging rechtop zitten terwijl ik over mijn rug wreef.

Ma3lish.Where stories live. Discover now