33.

474 52 3
                                    

Jayven (JZ):

"Ik dacht dat we gingen eten." Zei Christiana toen we voor het huis van mijn moeder kwamen aanrijden. . Ik ging de auto uit en rende naar de voordeur en opende hem zonder te kloppen. "¿hay alguien en casa?" Riep ik door het huis.

"Oh, kijk eens wie we daar hebben." Hoorde ikmijn moeder zeggen. Ik zuchtte en zag haar naar beneden komen. "Wanneer heb je me voor het laatst bezocht?" Zei ze toen ze me aan mijn oor trok.

"Shit, ik weet het niet." zei ik me los rukte. "Precies, de enige keer dat je hier komt, is wanneer je een nieuwe
hoer hebt." zei ze terwijl ze me sloeg. "Waar is ze?" vroeg ze rond te kijken. 'Ik weet niet wat je zegt hoor. Waar is Cesar?" Vroeg ik toen ik langs haar heen liep en naar mijn broertjes kamer.




 Waar is Cesar?" Vroeg ik toen ik langs haar heen liep en naar mijn broertjes kamer

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Christiana:

Ik zat in de auto en zat wat op Instagram, toen ik iemand op het autoraam hoorde tikken. Ik heb niet opgekeken. Ik denk dat het of Jayven of Cesar is. "Oma!" Hoor ik Kayden opgewonden zeggen, waardoor ik hem verward opkijk. Hij wees naar het raam en ik keek achterom en kreeg bijna een hartaanval.

blader door het raam en de dame keek me lachend aan. "Ik had gelijk." zei ze terwijl ze de autodeur opendeed. Ze trok me eruit en keek me op en neer. "Je bent klein, maar ik denk ze een leuk meisje is." zei ze terwijl ze me ronddraaide. "Je hebt een beetje mee tieten nod-"

"Laat haar met rust ma!" Zei Jayven. "Jayvie, ze is mooi, maar waar is Jania?" vroeg ze terwijl ze naar hem keek. Hij trok me bij haar vandaan.

"Waarom ga je het haar niet vragen?" Vroeg hij terwijl Cesar achterin ging zitten. "Jongen -"  Hij sneed haar af door haar wang te kussen en me terug in de stoel van de passagier te duwen. "Ik zie je later." zei hij terwijl hij zich naar de bestuurdersstoel begaf. "Jayven..." waarschuwde ze.

"Ik ook van jou." riep hij voordat hij de auto startte en wegreed. Deze jongen ... "Jullie kunnen me in het winkelcentrum afzetten." zei
Cesar. "Wat dacht je van dit, ik breng je naar mijn huis en je past even
op Kay en Faye." Zei Jayven toen hij stopte voor rood licht. Hij likte zijn lippen en sloeg zijn armen over elkaar.

"Uhm, als je echt denkt dat ik op die kleine duiveltjes ga passen heb je het mis." mompelde hij. "Let maar op." zei Jayven terwijl het licht groen werd.

"Vergeet niet om de voordeur op slot te doen."  zei Jayven terwijl hij wegreed, Cesar achterlatend met Fayenne in zijn armen en Kayden op de veranda. Ik lachte en hij keek me aan. Ik rolde mijn ogen met een lach op mijn gezicht en keek naar mijn telefoon. bericht van dat ene nummer. Weer.

Ik klikte er met een zucht op.
ONBEKEND: Nog 4 te gaan 🔫😶

Mijn telefoon begon te rinkelen. Ik antwoordde zonder te kijken naar de naam van de beller. "Hallo? Spreek ik met Christiana Veres?" "Ja?". "Ik bel vanuit het Hooglanden Medisch  Centrum. Uw broer Nasserdine Veres is 3 keer in de borst geraakt en werd in kritieke toestand opgenomen."

Zodra ik dat hoorde, kneep ik mijn ogen dicht. Mijn ademhaling werd zwaar en mijn borst begon strak te voelen. Het voelde alsof iemand mijn keel dicht kneep.

"Gaat het?" Vroeg Jayven. "Christiana?" "Shit, Chris-" was het laatste wat ik hoorde voordat ik weg viel.

Ma3lish.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu