73.

385 37 4
                                    


Nasserdine:

"Hoelang nog?" Vroeg ik toen ik de muziek een beetje lager zette en op mijn Instagram tikte. "Uurtje."antwoordde hij terwijl ik live ging.

Er verscheen een melding aan de bovenkant van mijn telefoon en er kwam een ​​glimlach over mijn gezicht.

Amina❤️😍 wilt facetimen....

Ik heb het afgewezen en een bericht naar haar gestuurd.

ik bel je terug als ik bij het huis ben.

Ik lach achter mijn scherm, omdat ik weet dat ze nu boos is.

-

Ik loop naar binnen en pak mijn telefoon en bel Amina. "Waarom kijk je zo?" Vroeg ik. "Ik mis je." Zucht ik. "Wat mis je, mij of mij in bed?" Vraag ik lachend. "Ik kan twee dingen tegelijk missen dusss." Zegt ze zacht. "Je bent gek." Mompel ik.

"Hoezo gek? Jij bent gek." Zucht ze. . Ze wreef in haar ogen en keek me aan voordat ze naar hem keek. Ik keek naar Christiana die de keuken binnen kwam en dempte mijn helderheid. Haar hoofd snauwde terug, keek me aan en ik glimlachte.

"Hey klein zusje, hoe gaat het?" Zeg ik en glimlach. "Goed." Antwoord ze. "Ik ga ophangen." Zei Amina en Christiana keek naar mijn telefoon. "Wie is dat?" "M'n meisje." "Isgoed baby, doei." Zei ik. Ik hing op en legde mijn telefoon in mijn zak. "Geef me een knuffel." Zei ik terwijl ik mijn armen uitstrekte. Ze keek me van top tot teen aan en Jayven zuchtte en duwde haar naar me toe.

"Knuffel hem." Zei Jayven. Ze rolde met haar ogen maar knuffelde me toch, beter voor haar.

-

Volgende dag:

Christiana

"Nina! Kom!" Ik zuchtte en legde mijn telefoon neer op het bed

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



"Nina! Kom!" Ik zuchtte en legde mijn telefoon neer op het bed. Waarom is Jayven zo vervelend?!  "Christiana!" Schreeuwt Jayven. "Ik kom al!" Zei ik en klom kreunend van mijn bed en ging naar beneden. "Wat?" Vroeg ik geïrriteerd toen ik de keuken inliep. "Op wie antwoord je zo? Ik denk niet tegen je verloofde." Zegt Jayven en tilt me op het aanrecht.

Ik lach en duw hem speels weg. Ik wou hem kussen maar voordat ik iets kon doen, liep Nasser de keuken in. Ik klom snel van het aanrecht af. Hij lacht ongemakkelijk en schraapt zijn keel. "Nina, mag ik je auto lenen?" "Waarom?" Vroeg ik terwijl ik tegen de toonbank leun.

"Omdat ik het vroeg, duh." Antwoorde hij terwijl hij met zijn ogen rolde. "Met zo'n houding kun je gewoon een ritje maken in de bus." zei ik terwijl hij de keuken uitliep. "Ik heb je met een reden geroepen hoor." zei Jayven waardoor ik me omdraaide. "Ja?"

"Moet ik boter of olie in de pan doen?" Vroeg hij terwijl hij naar me staarde. "Olie." Zei ik. "Oke zine, maak je klaar." Mompelde hij terwijl hij het cakebeslag in de pan goot. "Mhmm." Mompelde ik terwijl ik de keuken verliet, terwijl Nasser achter me aanliep.

"Chris alsjeblieft, ik wil iemand ophalen." Zei hij. Ik rol met mijn ogen. "Alsjeblieft Chris!!" Zeurt hij. "Ik zei nee." Antwoord ik. Hij liep naar de bank en ik zag hem mijn autosleutels van de koffietafel pakken.

"Bedankt." zei hij voordat hij het huis uitliep. Als hij wist waar de sleutel was, waarom vroeg hij dat dan? Ik rolde mijn ogen voordat ik terugging naar mijn kamer. Iedereen werkt op mijn zenuwen.....

Ma3lish.Where stories live. Discover now