18.

506 50 0
                                    

Jayven (JZ):

Ik parkeerde de auto op de oprit van Christiana's school en net toen ze op het punt stond eruit te komen, deed ik de deur dicht. "JZ open de deur." zei ze geërgerd.

JZ is mijn artiestennaam.

"Waarom heeft de school me gebeld en niet je broer?" Vroeg ik. Ze zuchtte en keek me aan. "Denk je dat ik dom genoeg ben om Nasser's nummer te geven?" vroeg ze. Met wie denkt ze dat ze zo praat ?! "Kun je me er uitlaten?" zei ze droog. "Nah."

Ik startte de auto en reed de oprit uit. "Wat denk jij?" vroeg ze terwijl ze haar gordel losmaakte. "Ik denk dat ik aan het rijden." zei ik sarcastisch. Ze zucht en ik drukte op het gaspedaal waardoor de auto sneller ging en haar lichaam achteruit ging. "Je bent een flikker." mompelde ze.

Ik tilde mijn voet van het gaspedaal waardoor de auto tot stilstand kwam en ze vloog naar voren en sloeg bijna met haar hoofd op het dashboard. Ze keek me aan, haar ogen brandden van woede. Ze klom over het schakelblok en greep de kraag van mijn shirt.

"Ik maak geen grapjes." Zei ze . "Ik heb dat nooit gezegd?" Vroeg ik zelfvoldaan en greep haar heupen. "Kan je niet gewoon je mond houden voor een keer? Je praat zoveel onz-"

Ik sloeg mijn lippen op de hare voordat ze kon eindigen. Ze kuste nog een korte tijd terug en duwde me toen weg. "Jayven doe normaal!" zei ze hees. Ze probeerde terug te klimmen naar de passagiersstoel, maar het lukde niet omdat ik haar stevig op mijn schoot hield.

Inaya:

Ik kwam er net achter dat die hoertjes Christiana probeerde te aanvallen. Ze hebben zoveel geluk dat ik vandaag niet naar school ben gegaan, maar het is nog niet voorbij, zelfs als ze de beide ezels verslaat. Het feit dat ze haar aanvielen wetende dat ze alleen vecht, maakt me gek.

Ma3lish.Where stories live. Discover now