PARTİ PARTİİ PARTİİ

3.8K 142 14
                                    

Taksiden indiğimde işte ilk günki yerdeydim. Sanki ufak bir dejavu yaşamış gibi oldum ama bu sefer kapıdakiler beni güzel karşıladı. Bahçeyi geçtikten sonra kapıya geldim. Derin bi nefes alıp kapıyı çalacaktım ki kapı kendiliğinden açıldı. İşte bütün muhteşemliğiyle karşımdaydı. "Hoşgeldin Hurricane" içeri girince bana sarıldı. Evet tam aradığım şey. "Çok güzel görünüyorsun"."Cidden mi ? Sen arayıp beni çağırdığında bütün gün bu elbiseyi bulmak için uğraştım"."Uğraştığına değmiş"."teşekkürler" Karşıda Rafinha yla Dani yi göründe "Aman Tanrım...Ney beni onlarla tanıştırır mısın?" oppss fazla heyecanlı davranmıştım ilk defa ona Ney diyordum. Bu fazla mı samimi kaçmıştı. Oda fark etmiş olacak ki gülümsedi bende mahçup bi şekilde gülümsedim. "Evet tabii gel" Neymarla birlikte yanlarına gittim. "Sizi tanıştırayım bu güzel bayan Hurricane" bi saniye güzel bayan ben miyim ? Bu ufak ayrıntıya tepki vermemeye tanıştım. Dani "meraba Hurricane" diyip elini uzattığında ben bunu görmezden gelip ona direk sarıldım. Biraz şaşırmıştı ama oda bana sarıldı Neymar'a "arkadaşın çok dostcanlısı biriymiş" dediğinde ben Rafinha ya sarılıyordum. Gerçekten dudakları fotoğraftakilerden daha güzel görünüyordu. Geri çekildiğimde her ikisinede gülümsedim. Neymara kısık sesle "burda kimseyi tanımıyorum o yüzden seninle takılsam olur mu ?" dedim. "Tabiki" dedi ve onunla birlikte diğer insanlarla da konuşmaya gittim. Bir sürü yeni insanla tanıştım. Bu çok güzel bişiydi. İnsanin vazgeçmek istemeyeceği bişi. Tekrar kapı çaldığında kapıda gördüğüm kişi fazla tanıdık geldiği için heyecanıma hakim olamayıp kapıya doğru gittim. Beni fark ettiğinde "Rafaella!" diyip ona sarıldım. Oda bu tepkime şaşırmıştı ama bunu gayet memnun karşılayıp gülümsedi "seni görmek çok güzel" dedim. Yüzüme baktığında emin olamayarak "senide..sen şu Hurricane misin ?"."Evet..sen nerden biliyorsun?" çaktırmadan Neymara bakıp "dedikodularını duydum diyelim" dedi. Çok utanmıştım. Neymar Rafaella ya beni mi anlatmıştı ? Önemsiz biri olsam anlatmazdı ama cidden anlattıysa beni önemsiyor muydu ? Garip bi sessizlikten sonra içer döndük.

Kanepede Neymarın yanında oturuyordum. Arkadaşlarına bişiler anlatıyordu ve bende onu dinliyordum. Bişi anlattığı için neden sürekli ona baktığımın bahanesi de vardı. Konuşana bakılırdı diğmi ? Özellikle bu kadar tapılası görünüyorsa.

Hayatımda katıldiğım en güzel partiydi. Herkes birbiriyle anlaşıyordu. O yüzden sıkılan kimse yoktu. Herkes içkisini yudumluyordu. Zaman geçtikçe içkininde verdiği özgüvenle heyecanımı üstümden atmıştım.

Neymara caplerinden birini takıp takamayacağımı sordum. Oda odasından alabileceğimi söyledi. Tabiki odasını bildiğim için o havayla üst kata çıkıp odasına girdim. NEYMAR yazanlardan birini alıp ters şekilde taktım. Alt kata indiğimde aklıma çooook saçma bir fikir geldi. "Hey bi fikrim var bişiler oynamaya ne dersinizz ??" biraz önce tanıştığım çocuk "Ne mesela?" dedi. Neymarın yanında bulunan çoğunluğun beni dinlediğini fark etince kendimi zavallı gibi hissettim.

"Mesela ben bişi anlatıyım sizde bilemeye çalışın". Başka biri "nasıl yani ?" dedi "telefonumda oyun var öyle olucak " Daninin gülümsediğini fark ettiğimde iyice heveslendim. Herkesin beni görebilmesi için ortadaki sehpaya oturdum. Neymarın önünde oturuyordum ama ona baktım çünkü şuan çok sersemce bi işin içindeydim. İlk kelime gelince heyecan yaptım

-Şimdi biz partideyiz diğmi ? Ne içiyoruz ?

-içki

-evet nasıl içkiler olabilir ?

-şarap

-ucuz bütceli olan ?

-bira!

-evet işte bu !

Biri bilmişti bile devam ettim.

-Aa bu şey..ben şimdi neyim ?

-Kadın ?

-Evet peki nasıl görünüyorum

-Güzel ?

-onun gibi bişi ?

-tatlı ?

-hayır

-çekici ?

-evet !

Herkes buna güldü. Biliyorum çok kendimi beğenmişim.

Yeni kelime gelince ;

-Şey bi dizi var hani..

-Family Guy ?

-Değil bu eski zamanla ilgili ?

-Game Of Thrones !

-Evet! Bu sefer Neymar bilmişti.

Bi daha ki kelimeyi onun üzerinden anlatacaktım. Ona döndüm.

-Sen şimdi nesin ?

-Bilmem yakışıklı mı ?

Herkes güldü.

-Evet ama onun dışında bişi..meslek olarak ?

-futbolcu

-heh futbolcu peki nasıl futbolcu

-bilmem

-yani daha iyi olunca ; Messi , Ronaldo , sen . siz nesiniz ?

-yıldız

-evet sonunda!

Başta saçma gelmişti ama oynadıkça öyle olmadığını fark ettim. Tam bir dahiydim! Çok eğlenmiştik. Böylece herkesle biraz daha kaynaşmıştım. Bardağımda mutfağa gittim. Arkamı döndüğümde Ney'i gördüm. Yanıma tezgahın yanına geldi. "İçerdeki herkes seni sevdi"."Aaa bende onları sevdim hepsi çok iyi insanlar Özellikle Rafaellayla görüştüğüm için mutluyum"."Evet oda seni merak ediyordu"."sen ona ne anlattın?"."Şey....benimle birlikte kaldığı anlatmıştım"."evet anladım..garip bişiydi"."Bence garip değildi..bi ev arkadaşının olması güzel bi histi" utangaç bi şekilde gülümsedim "benim içinde öyleydi" konuşurken bi yandan bardaklarımızı dondurdu.

"Öyleyse neden otelde kalıyorsun geri dönebilirsin"."ben..bilmiyorum....

sonuçta seninde bi hayatın var"."Evet bi hayatım var ve sende buna dahil olabilirsin"."yani bu senin için sorun olmaz mı?". Bana bakıp "bu beni mutlu eder" dedi. Gülümseyip ona sarıldım. "Teşekkürler" dedim sarılırken. "Ne için?"."bu kadar iyi olduğun için" geri çekilip ona baktım. "İyi davranılmayı hak ediyorsun"
Eveeet arkadaşlar bu bölüm için çook uğraştım. Uzun olmuştur heralde :D O yüzden yeni bölümü hemen yazmıycam biraz görüntülenme ve oy sayılısının artmasını bekliycem yorum yaparsanızda çok tatliş olabilirr ☺☺

Ve hayır matchday! O yüzden ;

Que deus nos abençoe e nos proteja
*dua eden adam emojisi*

Herneyse sizi bekliyorum! Umarım beğenirsiniz.
Teşekkürler!

El ClásicoHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin