*Bölüme ad bulamama sorunsalı*

3K 118 7
                                    

Uyandığımda sert bi zemin beklemiştim ama tam tersine yumuşak bi yatakla karşılaştım. Bu ani bi şekilde kalkmama sebep oldu.  Yanımda uyuyan Ney'i görünce ikinci bi şok yaşadım.  Dün ben yerde uyuya kalmamış mıydım ? Şimdi neden onun yanında yatıyordum? Acaba uyurgezer miydim ? Eğer öyleyse sınırları çok feci şekilde aşıyordum. Sakince düşünmeye çalışarak ona döndüm.  Şuan dünyanın en şanslı kızı olmalıyım.

Acaba dün bu odada hayaller kurarken Tanrı beni duymuş ve gerçekleştiriyor muydu ? Şuan gayette öyle duruyor.

Ney uyanıcak gibi olunca hemen gözlerimi kapatıp uyuyor taklidi yaptım. Uyandığın anlayabiliyordum. Ama beni görünce şaşırmış mıydı ? Yoksa zaten burda olduğumun farkında miydi anlayamiyordum. Biraz zaman geçtikten sonra gözlerimi araladım. Telefonuna bakıyordu. Yani bu  beni gördüğüne şaşırmadı mı demek oluyordu. Yeni uyaniyormuş gibi triplere girerei esnedim. "Günaydın" dedi hala telefonuna bakıyordu. "Günaydın...şey ben..."."Evet ben seni yatağa taşıdım"."Aaaaa.."."Bunu sormıycak miydin ?"."Evet..yani ben bütün gece burda mı uyudum?"."Evet" hala bana bakmıyordu. Gıcık olmuştum. "Of artık seninle evlenmek zorundayım" dedim. Bunu dememi beklemiyordu bana bakıp güldü.  "Gülme....yatakta bir sınır çizdin  mi bari ?"."Bu dediğimle hep dalga geçip durucak mısın ?"."Evet bu yaptığından dolayı sana kızabilirim çünkü sınırımı aştın"."O zaman bende sana açabilirim uyurken beni gözetliyordun"."Hmmmmm...mantıklı"

Bende elime telefonumu aldım.  Kitabımın yanında duruyordu. Rehbere girip Lilyi aradım.  Şuan çok işime yarardı. Lilyi aradım. "Aaha hayatım napiyorsun ?"."iyiyim hurry sabahın köründe beni niye arıyorsun ?"."Bende seni çok özledim!"."Ne yapıyorsun anlamıyorum önce bi anlatsaydin" göz ucuyla Ney'in bana baktığını fark ettim. "Biliyorum canım biliyorum"."Bu yaptığın Neymarla alakalı bişi anlıyorum"."Ne kadar tatlısın!"."Aaa beni erkek arkadaşın gibi mi göstermeye çalışıyorsun?"."Bende seni seviyorum"."Anlamıştım" telefonu kapatmiştim. Kendimi gülmemek için zor tuttum. Telefonu kapatınca "sevgilin mi var ?" Dedi. "Evet olamaz mı ?". "Olabilir.."."Evet sana çok selam söyledi"."Buraya beni görmeye geldiğine aldırmıyor yani" dedi sırıtıyor. "Yanii...bilmem ki ben..sana gelmedim ki hem".  "Niye geldin o zaman ? Güvenlikle kavga eden benmiydim ?". "Tamam yaaa offf...ama sevgilim olsaydı kızardı" dedim. Güldü. "Bu sabah omlet yapmasam olur mu ?" Olur bizde dışarı çıkarız"."Peki!!" Kalkıp kendi olama gittim. Hava çok sıcaktı. Bende short ve bi tshirt giydim. Ben hazırlandığımda oda hazırdı. Dışarı çıktık. Neymar beni kahvaltı yapabileceğimiz bir yere götürdü. Burda İspanya'da olmak çok huzur vericiydi. Garson biz beklerken gazete getirdi. Ney gazeteyi okuyordu. Bende meraktan alıp okudum. Ve gördüğüm karşısında şoka uğradım. Benim ve Neymarın doğum günün de  dolaşırken ki fotoğraflarımızı basmışlardı. Daha da önemlisi benim adım Neymar'ın sevgilisi olarak geçiyordu. Ben ne tepki vereceğimi bilemedim. "Neymar beeen...böyle olacağını bilmiyordum" dedim. "Sorun edilecek bişi değil...boşver   " diyip gazeteyi masaya koydu. Pek umrunda olmamıştı.  Bende boşuna telaşa vermiştim.

Biz kahvaltı yaparken gözüme tanıdık gelen birini gördüm. Oda beni tanıyıp yanıma geldi. Karamel!!! Kalkıp ona sarıldım.Ne yapıp ettiğinden konuştuk. Ney bize bakıyordu. Ve bakışı hiç dost canlısı değildi.

El ClásicoHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin