Karanlık-Aydınlık

1.8K 79 6
                                    

Multimedyadakiler Neymar&Hurricane

Neymar şaşırmıştı. 2 haftadır evde duruyordum. Ve bi anda çıkıp artık Barcelona'dayım diyordum.
"Ben artık istemediğini futbolu bıraktığını sanmıştım" dedi. "Ah Ney tabiki hayır sadece kendime biraz tatil vermiştim diyelim , şimdi hazırım" tabiki hazırdım. Hayallerimi gerçekleştirmek için nasıl hazır olmam ? Can atıyordum hemde ! Ne zamanları antremanlarım olduğunu anlattım. Onun ki benimkinden daha önceydi. Tanrıya şükür.....bi süre daha çevirdiğim işlerden haberi olmayacaktı. Söyleyecektim ama daha sırası değildi.
Kanepede bacaklarımı ona doğru uzatmış onu seyrediyordum. Ne kadar şanslı olduğumu düşündüm. Bu iki haftadır Ney'le fazla ilgilenemediğimi düşündüm. Çünkü bu işe çok fazla kafayı takmıştım. O bacaklarımı okuşuyordu. Televiyon bakarken bakışların bana kaydırdı.
"Yarın antreman çıkışında seni bekleyebilirim istersen ilk gün kendini yalnız hissedersen.." bunun olmasının imkanı yoktu. Ne olucak beni bekleyecek ve benim kızlarla değilde Munir , Ramirez vs ile görünce ne olacaktı ? Umarım bu olursa Douglas'la görür diye düşündüm -asdfghjk :d- "Hayır bekleme" hemen bir bahane bulmalıydım. Düşün Hurricane! "Çünkü şey....kızların beni seninle görmesi hoş olmaz yani anlıyor musun ?"."peki öyle istiyorsan"
Bacaklarımı kendime çektim. Dizlerimin üstünde durup ona yaklaştım. İmalı İmalı gülümseyip ellerimi boynuna koydum. "Eee bugün ki antremanın nasıldı ? 'Maça' yeterince hazır mısın ?" Dediğimi anlayınca çarpık şekilde güldü. Kendimi çok yaramaz hissetmiştim. "Evet..her zaman ki gibi" dedi.
Elini yanağıma koydu. Elini öpüp ona gülümseyerek baktım. Sonra yaklaşıp onu öptüm. Bana karşılık vermedi. Geri çekilip ona baktım. Sanki bi sorun var gibiydi. Bakışları tedirgindi. "Noldu Ney ?"."Ben sadece....seni yeniden ağlatırım diye korkuyorum" dedi. Şaşırmıştım. Bunu tamamen unutmuşumtum. Hepsi benim utangaç olmam yüzündendi. Ben çok abartıyordum. Neymar'ın böyle yapmamam için uğraşması normaldi. Dizlerimin üstüne oturup ona baktım. "Hayır ağlatmassın" dedim. Kötü hissetmesini istemiyordum.
"Hayır. Böyle yapmaya devam edersen gerçekten ağlatırım. Bunu anlamıyorum Hurry , ne yani karanlık olduğu zaman hersey tamam peki gündüz ne olucak ? Yani bu gündüzleri benimle sevişmeyeceksin demek oluyor ?" dedi.
Az önce ki üzgün halinden eser yoktu. Tanrım....nasıl bu kadar çabuk ruh hali değişebiliyor ? "O zaman buda benimle sadece sevişmek için birlikte olduğun anlamına geliyor"
Güldü. Bu gülmesinin mutlulukla alakası yoktu sinirleri bozulmuştu. "Benimle dalga mı geçiriyorsun ? Bak 2 hafta geçti. Birlikte fazla vakit geçirmedik bile çünkü sen bir şeylerle uğraşıyordun ve ben seni ağlattığım için böyle yapıyorsun diye düşündüm. Bana kızgınsın sandım. O yüzden üstüne gelmek istemedim ama şimdi bana Hayır ağlatmassın diyorsun ve ben anlamıyorum.."
Ben FIFA işleriyle uğraştığım için bunların farkına bile varmamıştım. Sadece bununla uğraştığım için onunla ilgilenmemiştim ama Ney ona soğuk davrandığımı düşünmüştü. Söylemese öyle davrandığımı fark etmezdim bile. "Hayır Ney..ben sadece gerçekten bir şeylerle uğraşıyordum. Yani biraz bu futbol işleriyle....takımla ilgili ve abimle ilgili. Sadece buydu yani sana bilerek öyle davranmadım" dedim. Ellerini birleştirmiş camdan dışarı bakıyordu. "Yani sana ağladığım için kızgın değildim"."Peki kızgın değilsen neden böyle yapıyorsun Hurry ?"
Buna ne diyeceğimi bilemiyordum. Utandığımı söylemek aptallıktan başka bişi değildi. Ama bi şekilde söylemem gerekiyordu.
"Ben...sadece...biraz çekiniyorum diyelim..Ama şimdi ben bunu dediğimde sen bunu gerek yok niye çekiniyorsun ki sen güzelsin falan diyeceksin"."Tabiki ki böyle diycem. Ne dememi bekliyorsun ki ? Sen çok güzelsin Hurricane. Senden hoşlandığım için birlikteyiz ya zaten. Hem sadece bi kerelik bunu yapsan anlardım. Ama biz seninle yattık ve sen her seferinde bunu yapmaya devam ediyorsun. Sonuçta seni karanlıktada görüyorum. Gözlük takmıyor oluyorum ama yinede o kadar kör değilim. Yani ışık açık olsa ne fark edecek ki ? Utanmadının hiç bi gereği yok" dedi. Tanrım......sinirliyken bu kadar tatlı olmak zorunda mı ? Ona bakmaktan konsantrasyonum bozuluyor. "İşte bende onu söylüyorum. Yani ışığın açık yada kapalı olması ne fark eder ?" Derin bi nefes aldı. "Gerçekten Hurricane sana ne desem bilemiyorum.....Ama bu meseleyi halledicez bebeğim... mesela hemen şimdi"
Bi anda bedenimi bi korku sarmıştı. "Hayır şimdi değil"."Ne zaman o zaman Hurry ?" gözlerimi kaçırdım. Bişi demiycektim. Ne zaman koltuktan kalkmış ayakta dolanıyordum fark etmemiştim bile. Oda yerinden kalkınca bi an heyecan yaptım. "Tamam tamam sonra bi gün" dedim. Çok sakin davranıyordu. Yanıma yaklaşıp yüzümde saçları çekti. Uzun uzun bana bakıp gülümsedi. Sonra anlamadığım bi anda beni kucakladı. Napıyordu bu ?! "Ney hayır olmaz! İndir benii olmaz dedim !"

Biliyorum çok keko bi bölüm ama yorum yapinn!! Sizi seviyorum! ❤

El ClásicoHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin