Yakından Görüşmek

2.1K 83 20
                                    

Bu bölüm çok kısa çünkü yeni hikaye yayınladım. Ayrıca bu bölümü Nisa aşkoya adıyorum ajsjs
:))) iyi okumalarrrr

Ney hala üstümde uzanmış dururken ağır olmadığına şükrettim. Sonsuza dek böyle durabilirdik. Onunla bu kadar yakın olmak çok hoştu. Camdan dışarı bakıp elimi sırtında gezdirdim. Hava kararalı çok olmuştu ve dişarda ki ufak ışıklar çok güzel görünüyorlardı. Odada sadece gece lambası yandığı için oda loştu ve sanki birer yıldızlarmış gibi görünüyordu. Neymar boynuma nefesini verince gülümsedim. "Noldu?" Dedim. ."Gıdıklandım" dirseklerinin üstünde doğrulup bana baktı. Dudağıma bi öpücük kondurdu. Sonra üstümden kalkıp yanıma uzandı. Kalkıp çamaşırlarımı giydim. Çünkü çıplak durmak her zaman ki gibi beni fazla rahatsız ediyordu. Kalkmışken ışığı açtım.  Ney rahatsız olmuştu.  Başını yastığın altına soktu. "Normalde seviştikten sonra ışığı kapatıyor olman gerekirdi sense açıyorsun" haklıydı ama daha erkendi.

"Ney uyuma daha çok erken" dedim. Saat ona geliyordu. Beni takmadı. Yatağa gelip yastığı üstünden kaldırdım.  "Uyuyor musun cidden?"."Hayır ama madem uyumak istemiyorsun.." dedi. Doğrulup gülümseyip boynumu öptü.  "Daha yeni giyindim"."tekrar çıkarman fazla sürmez" ufak bir hamleyle yataktan kalktım. Ve refleks olarak ışıkları kapatmaya gittim. Neymar yatiyordu. Yanına gittim "beni kaldırıyordun diğmi" gözlerini kapatmamişti. Bana bakıyordu.  "Anlatmak ister misin ?" Dedi. Şaşırmıştım. Neyi kast ettiğini anlamamıştı. "Neyi anlatiyim ?"."Neden sana biraz fazla yakın davrandığımda ışıkları kapatma gereği duyuyorsun??" Bunu sormasını hiç beklemiyordum. Söyleyecek bi sözüm yoktu. "Bi nedeni yok"."Var. Var ki böyle yapıyorsun diğmi ?"

"Hayır ben...yok öyle bişi sadece öyle olsun dedim yani bi sakıncası mı var ?"."Evet bi sakıncası var kendimi kör gibi hissediyorum"."ama sonuçta gece lambasini yakiyordum ben"." Bu bişeyi değiştirmez ben seni görmek istiyorum. Yakından görüşmek derken bunu kast ediyordum" dediklerinde haklıydı. Ama tamamen aydınlık bir odada beni görebileceği hissi çok utandırıcıydı. Loş olunca kendimi daha iyi hissediyordum. Bişi demeden arkamı dönüp yattım. "Noldu bunu dedim diye bana küstün mü ?" Ne diyebileceğimi bilemiyorum mantıklı. Bi cevabım yoktu. Sadece kendimi güzel bulmuyordum işte. Ney elini belime doladı. "Meu Amor ?"."Bişi yok küsmedim uyuyabilir miyiz?"."olur"

Sadece Neymar'ın bana sarılma hissi bile muhteşemdi...benim lil neymarım..

♡♥♡♥♡♥

El ClásicoHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin