Kalp Kırıklılığı

1.7K 79 6
                                    

Bölümün şarkısı : Miley Cyrus - Someone else

Sky'ın uçağı kalktıktan sonra dışarı çıktığımızda hava kararıyordu. Benim otelime doğru yürürken bana bu gece bi parti olduğunu oraya gideceğini benimde gelmemi istediğini söyledi. "Bugün çok dolaştım Ney. Skyla gezmediğimiz yer kalmadı. Çok yorgunum ben gelmesem iyi olur"."Peki öyle olsun. Sen güzelce dinlen ve bu otelde ki son günün olsun. Olur mu ?" Gülümsedim. "Pekala"
Otel odama girdim. Oda servisini arayıp sıcak çikolata söyledim. Çok yorulmuştum. Televizyon izleyip çikolatamı içerken Neymarla gitmemeye karar vermemim iyi olduğunu anladım. Daha fazla ayakta durmaya gücüm yoktu. Televizyon izlerken uykuya daldım.
Sabah kalkınca hafta sonu olduğu için şükrettim. Sonunda Neymar ve Kendim için ayıracağım bir günüm vardı. Kıyafetlerime baktım. Ne giyeceğimi bilemedim. Ve buyüzden hazırlanıp dışarı çıktım. Kendime göre bişiler baktım. Siyah kısa bir etek , bir kaç tshirt aldım. Otele geri dönerken Neymarı aradım. Ama açmadı. Uyuyor olabileceğini düşündüm. Çünkü dün bi partiye gitmişti. Otelde yeni aldiğım etek ve badiyi giydim. Güzel görünüyordum. Instagrama girdim. Neymarzete sayfaları yine boş durmamıştı. Yine birsürü fotoğrafı internete düşmüştü.
Birini duvar kağıdı yapabilirim diye düşünmüştüm. Fotoğraflara bakarken biri dikkatimi çekti. Fotoğrafı görünce ne tepki vereceğimi bilemedim. İlk bunun eski bir fotoğraf olduğunu sandım. Neymar benimle sevgiliydi. Başka birini öpmezdi. Öpemezdi. Vücudum karıncalanıyordu. Ne kadar salaktım bu fotoğraf yeniydi ! Benimde onunla gitmem gereken partiden....telefonu yere düşürdüm. Ne hissetmem ne düşünmem gerektiğini bilemedim. Kızgınlık , sinir , öfke , üzgün , ağlamaklı , kalp kırıklığı.....bir kaç saniye geçip durumu anlamaya çalıştıktan sonra telefonu yerden aldım. Aynı fotoğrafa uzun uzun baktım. Aldatılmıştım....kesinlikle buna şüphe yoktu. Olduğum yere çöküp neden diye düşündüm. Neden ? Neden bunu yaptı ?
Şokun etkisinden çıktığımda defalarca Neymarı aradım. Ama açmadı. Ellerim titriyordu. Gözlerim dolduğu için ekranı bulanık görüyordum.
Aniden yerimden kalktım. Ve kapıyı çarpıp otelden çıktım. Evet aldatılmıştım. İhanete uğramıştım ama bunun ölçüsünü bilmeliydim. Ne kadar aşağılandığımı bilmeliydim. Yolda koştum. İnsanlara bakıyordum bile sadece konuşuyordum. Göz yaşlarım yüzüme çarpan rüzgârla kuruyordu.
Bahçe kapısının önüne gelince hızla içeri girdim. Kapıyı sanki kırmak istermiş gibi çaldım. Defalarca ve defalarca... Neymar kapıyı açmış gözlerini kısarak bana bakmaya çalışıyordu. Yeni uyanmıştı. Ona çarparak geçip içeri girdim. Kanepeye uyumuş gibi görünüyordu. "Nerde o ?" Etrafa bakımdım. "Kim nerde ?"."Nerde o dedim ?!!"
Hızlı adımlarla diğer odalara battıktan sonra üst kata çıktım. Benimle birlikte çıktığını duyuyordum. Bi zamanlar benim kaldığım odayı açtım. Boştu. Neymar'ın yatak odasıda. Kendimi çıldırmış gibi hissediyordum. "Hurricane napiyorsun?" dedi. "Napiyor muyum ?" Dedim. Telefonumu açıp fotoğrafı buldum. Ve ona verdim. Bir kaç saniye fotoğrafa bakarken ki yüz ifadesine baktım. Şaşırmıştı. "Sen napiyorsun Neymar ?!! Söyle sen napiyorsun !!" dedim. Cevap vermedi. Ekrana emin olmayarak baktı. Sonra telefonu indirdi. Gözlerin de artık uykudan eser yoktu. Son derece şaşkın ve inanamaz bir şekildeydi. ." Benim ne yaptığımı merak ediyor musun? Ne kadar aşağılandığımı anlamaya çalışıyorum. Beni daha ne kadar aşağıladığını !!! O orospuyla yattın mı bunu merak ediyorum! "."Hurricane....be....ben çok Üzgünüm....."."Neden üzgünsün , magazinciler küçük kaçamağını yakaladığı için mi ?!"."Hayır.......Hurricane......böyle bi şey yaptığımı hatırlamıyorum bile..."
Hatırlamıyormuş. Bende böyle bir halt yesem bende hatırlamamaya çalıştırdım. Kendimi korkunç hissettim. Koşmaktan ağrayan bacaklarımın acısını yeni hissetmeye başlamıştım. Ayakta duramayacak gibi hissediyordum. Tükenmiştim. Neredeyse fısıldar gibi "onunla yatmadım" dedi. Gülmeye başladım. Sinirlerim bozulmuştu. "Teşekürler Ney. Gerçekten bunu yapmadığın için çok şanslıyım !" dedim. Telefonumu elinden alıp odadan çıktı.
Merdivenleri hızlı hızlı indim. "Hurricane bekle.." kapıya gittim ve hiç tereddütsüz kapıyı çarpıp çıktım. Bahçe kapısına geldiğimde kapıdakilere "unutmadan bana bi gün bu eve giren orospuların listesini yapın olur mu ?" Dedim.
Sokağa çıktığım da göz yaşlarıma engel olamadım. Ağlamadan duramıyordum.

Neymar
Ben ne olup bittiğini anlamaya çalışıyorken Hurricane çıkıp gitmişti bile. Başımın ne kadar ağrıdığını o gittikten sonra fark etmiştim. Gösterdiği fotoğraf kesinlikle doğruydu , fotoğrafta ki kızıda tanıyordum. Ama onu öptüğümü hatırlamıyordum. Lanet olsun ! Neden böyle bişi yaptım ki.

Lütfen bana yorum yapın artık lütfen :((
Sizi seviyorumm ♥♥

El ClásicoHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin